AFAS Open 2020

Dit jaar gaat de AFAS Open online door!

Door de huidige omstandigheden hebben we besloten om de AFAS Open in zijn huidige en normale vorm te annuleren. Daarom gaat de AFAS Open 2020 online door.


Hoe werkt nu zo'n online editie van de AFAS Open?

De presentaties die normaal gegeven worden tijdens een AFAS Open, die gieten we dit jaar in verschillende video's. Onze productmanager spreekt over meerdere onderwerpen aan de hand van een demo.

Vanaf maandag 18 mei om 10:00 uur zijn de video's met demo's beschikbaar voor iedereen die zich ingeschreven heeft. Je kiest helemaal zelf welke video's je wanneer kijkt. Heb je tijdens het bekijken van een video een vraag gekregen? Stuur die dan zeker in! Van 25 mei t.e.m. 5 juni beantwoordt onze productmanager dan de meest gestelde vragen tijdens de online vragenuren. Tijdens die vragenuren kun je ook live vragen stellen over de nieuwe functionaliteiten aan moderatoren.

Schrijf je online in!

Wil jij 18 mei ook toegang hebben tot alle video's van de AFAS Open 2020?

Welke nieuwe functionaliteiten komen aan bod?

Tijdens de AFAS Open staan de nieuwe en gewijzigde functionaliteiten van Profit 15 in de spotlight. Die zijn te danken aan de input en feedback die JIJ als klant leverde tijdens bijvoorbeeld de inspiratiesessies of cursussen. Wil je alvast weten wat je te wachten staat? Bekijk dan zeker de roadmap!