Kunst rondom het AFAS Clubhuis

Je kan de creativiteit & cultuur van ons kantoor verkennen door middel van een rondleiding in ons Clubhuis. Op deze pagina vind je alle informatie terug over de kunst in ons Clubhuis. Met trots delen wij dit graag met de buitenwereld.

Give and Take III

Lorenzo Quinn

Wát een boodschap! Voor ons pand staat het kunstwerk ‘Give and Take III’ van Lorenzo Quinn. Een betekenis dat ons nauw aan het hart ligt, maar ook bij Lorenzo Quinn: ''You cannot fully enjoy receiving if you have never given, because you will not recognise the gift you have received.''

Wat je geeft aan anderen, krijg je ook terug. Bij AFAS zit dit in onze cultuur. Een voorbeeld hiervan zijn onze medewerkers. Ze maken AFAS een succesvol bedrijf en dat succes delen we graag in de vorm van een geweldige winstdelingsregeling. 

 

Streetart cursuslokalen

Treepack

De kunstwerken in de opleidingsruimtes zijn geïnspireerd op de naamgeving van deze lokalen: Zonnebloem, Gobbelijn en Barabas.  Deze stripheld-professoren uit Kuifje, Jommeke en Suske & Wiske zijn op een creatieve manier op de muren van deze ruimtes te zien.

Kunstenaarscollectief Treepack ontwierp de kunstwerken vanuit 3 verschillende invalshoeken uit het professionele domein waarin AFAS Software actief is. De personages worden als anoniemem maar toch herkenbare figuren in tweevoud voorgesteld. Ze gaan telkens als team in interactie met de vormelijk grafische voorstelling van digitale dashboards (Flowcharts, grafiek, checkboxes, …)

 

AFAS Gedichten

Met liefde

Een van de kunstwerken die we hebben uitgekozen zijn gedichten. Gedichten zijn overal terug te vinden in de trappenhal en zijn een krachtige manier om emoties en ideeën over te brengen. Ze kunnen ons ontroeren, aan het denken zetten of gewoon een glimlach op ons gezicht toveren.

We willen onze medewerkers en bezoekers de mogelijkheid geven om de gedichten ook mee naar huis te nemen. Daarom hebben we de gedichten op postkaarten laten drukken.