The Box

In het Clubhuis van AFAS Software vinden we The Box: een ontmoetingsplaats met 13 exclusieve kantoorruimtes en een co-workspace beschikbaar voor start-ups en KMO’s. En natuurlijk ook voor onze eigen klanten en partners.

Welkom in The Box

Als Member van The Box krijg je een instapklare kantoorruimte ter beschikking en geniet je bovendien van unieke faciliteiten. Denk aan het restaurant met dakterras, het theater met 100 zitplaatsen, de talloze vergadermogelijkheden… Maar ook het gebruik van de studio voor allerlei opnames en de opleidingslokalen zijn inclusief.

Onze Members

Als Member mag je een kantoorruimte verwachten die volledig opgeleverd en instapklaar is. We spreken echt over cohousing en niet over coworking. Dat houdt in dat je mee gebruikmaakt van het Café Soigné, opleidingslokalen, theater, vergaderruimtes, studio & boardroom. Die worden, net zoals jouw kantoorruimte, onderhouden door de facilitaire dienst. En omdat we over cohousing spreken, lunchen we met z'n allen en zetten we op vrijdag samen het weekend in! 

Als Member kan je uiteraard afspraken en evenementen laten doorgaan in het Clubhuis. Op die manier inspireren we elkaar en maken we kennis met elkaars klanten. 

@Members

De voorbije maanden verwelkomden we maar liefst 7 organisaties in The Box. Zij maken van ons Clubhuis hun vast kantoor met alle faciliteiten en voordelen daar bovenop. Dit zijn onze @Members!

Bedrijven vanuit alle hoeken van ondernemend Vlaanderen. Het doel? Organisaties samenbrengen die normaal niet met elkaar in contact komen voor de ultieme kruisbestuiving. Want The Box, da’s samen beter ondernemen!

&Members

Niet op zoek naar een vaste kantoorruimte maar wel getriggerd door de unieke faciliteiten? Word &Member!

Als &Member ‘woon’ je niet bij AFAS, maar maak je wel gebruik van onze voorzieningen. Je huurt de ruimte of faciliteiten die jou interesseren en het type abonnement dat het beste bij jouw wensen past. Daar bovenop staat het Clubhuis ter beschikking voor jouw jaarlijks evenement en maak je 1x gratis gebruik van ons theater.

Ik ben Member ready!

Ben je reeds enthousiast geworden om samen met ons aan de slag te gaan?

Faciliteiten

Wat The Box jou allemaal te bieden heeft!

 

.Geweldig comfortabel

The Box brengt alle faciliteiten samen om je meest productieve dagen ooit te beleven. Ergonomische in hoogte verstelbare bureaus en stoelen maken je werkdag tot een comfortabele ervaring. Veel groen, gezonde drankjes ...

.Samen beter overleggen

In het Clubhuis zijn er voldoende (hybride) vergaderruimtes en opleidingslokalen voorzien. Voor elke soort meeting is er plaats!

.In verbinding met de wereld

Verder geeft The Box je de mogelijk om met je relaties en contacten ‘on-air’ te gaan in de Self Service Studio waar je podcasts, talkshows en webinars kunt opnemen.

.Levendige lunch

Geniet met je collega’s, klanten en andere Members van een heerlijk verzorgde lunch tijdens je werkdag.

.Duurzaamheid is de toekomst

Onze campus is geheel duurzaam. Van geen gas naar optimaal gebruik van technieken voor efficiënt gebruik van verlichting, luchtbehandeling en zonne-energie. Je vindt het allemaal hier.

.Community

Iedereen die betrokken is in The Box is een @Member. Een belangrijke community die elkaar inspireert en waar we onderlinge verbinding organiseren.

.Sportmogelijkheden

AFAS Game, onze samenwerking met Antwerp Padel Club, de plek om je hoofd leeg te maken voor, tijdens of na je werk!

.Parkeermogelijkheden

Geen gedoe meer met parkeren! Onze Members mogen zich op de dakparking van ons Clubhuis zetten waar voldoende plaats voorzien is. Voor onze deur vind je parkeerplaatsen voor jouw gasten terug. Heb je een elektrischa auto? Dan kan je gebruik maken van onze laadpalen.

.Locatie en bereikbaarheid

Je vindt The Box terug op Prins Boudewijnlaan 7A in Kontich. Sta je aan onze deur? Binnen 2 minuten rijd je de E19 op. En dat midden in ons Belgenland!

 

Krijg een indruk

 

Tarieven

 PlekkenTarief per werkplek (p/m/m)
Kantoorruimte met 8 werkplekken8€2.000

*Servicekosten niet inbegrepen

 

Inclusief:

 • Parkeerplek
 • Energiekosten
 • Internet
 • Wekelijkse schoonmaak van kantoor
 • Dagelijkse schoonmaak algemene ruimtes
 • Beveiliging
 • Digitale receptie en ontvangst
 • Vuilafvoer
 • Koffie, thee en water in het restaurant en pantry's
 • Laadpunt op je werkplek
 • Oplaadplek voor je auto

The Box talk

Nieuwtjes over The Box

Ik ben Member ready!

Ben je reeds enthousiast geworden om samen met ons beter te ondernemen?