Opleidingen bij AFAS

Om klanten te leren om optimaal met AFAS te werken, verzorgen wij diverse opleidingen. Jaarlijks ontvangen wij meer dan 400 cursisten in ons opleidingslokaal. Een opleiding volgen bij AFAS staat voor maximaal rendement en werkplezier.

Cursussen

Cursussen zijn producttrainingen om nieuwe en bestaande klanten optimaal te leren werken met de software van AFAS. Het is geschikt voor gebruikers die snel en vakkundig willen werken.

Specialisatiecursussen

Specialisatiecursussen gaan dieper in op procesverbetering en het breder inzetten van de software. Voorkennis is hier wel vereist want deze cursussen zijn namelijk voor de gevorderden.

Over AFAS opleidingen

Ruim 400 cursisten per jaar

Slim & efficiënt leren werken met AFAS Profit

Wij leiden 400 cursisten per jaar op in het werken met AFAS Profit. Maandelijks geven we meer dan 10 verschillende trainingen. Jullie beoordelen onze docenten met een gemiddelde score van 8,4. Zelfs het lesmateriaal beoordelen jullie met een gemiddelde score van 7,7.

Waarom een opleiding?

1. Tot 70% minder ondersteuning van consultancy;

2. Tot 40% minder vragen aan het Support Center;

3. Werken met zelfvertrouwen en alle mogelijkheden van AFAS Profit leren kennen.

Praktische informatie

Een dag cursus volgen bestaat uit 6.5 uur effectieve leertijd. Daarin is veel ruimte voor interactie met de docent, maar natuurlijk ook met de andere cursisten. Opleidingen starten om 09.30 uur en we sluiten de dag af rond 16.00 uur. Zo heb je het minste last van eventuele vertragingen. Onze tweedaagse cursussen zijn op aaneengesloten werkdagen. Eventuele afwijkende tijden zijn altijd terug te vinden in de bevestigingsmail die je automatisch ontvangt na je inschrijving.

Nog wat meer informatie nodig over onze opleidingen?

Bel ons dan op: 015 28 19 10