AFAS Partnernetwerk

Het AFAS Partnernetwerk staat klaar om jouw automatisering naar een hoger niveau te brengen.

 

 

Het AFAS Partnernetwerk

AFAS heeft veel partners met wie we intensief samenwerken. Dat kunnen software- of hardware partners zijn, maar ook dienstverlenende partners en experts.

Ontdek verder op deze pagina wie ze zijn.

Alle partners uit het AFAS Partnernetwerk vind je op partner.afas.nl

Onze Belgische partners

De visie van AFAS staat voor totaalautomatisering. Met de juiste partner haal je, in combinatie met onze software, het optimale uit de automatisering van jouw bedrijfsprocessen. Het AFAS Partnernetwerk staat voor je klaar om die automatisering naar een hoger niveau te tillen. AFAS heeft veel partners, integratiepartners en gecertificeerde koppelingen met wie we intensief samenwerken. Het uitgangspunt is een minimale administratieve werkdruk voor klanten. Zo zorgen we voor meer kwaliteit en een plezierige werkomgeving.

Officiële partners ERP & HR

De koppelingen met de oplossingen van onze partners worden zowel bij AFAS als bij de partner onderhouden. Er vindt ook regelmatig overleg plaats bij nieuwe updates of versies. Dat doen we om een continu correct werkende koppeling te garanderen en om de samenwerking steeds verder te optimaliseren. Bovendien hebben deze partners allemaal een AFAS-omgeving en zijn ze goed op de hoogte van al onze functionaliteiten. Zo kunnen ze jou optimaal adviseren in de verdere automatisatie van je processen.

Succesvolle koppelingen ERP & HR met andere partners

Naast onze koppelingen met bovenstaande partners hebben we ook reeds integraties gerealiseerd met andere softwareoplossingen. Hieronder vind je een lijst terug van enkele systemen die al succesvol gekoppeld werden. Als klant ben je dus niet beperkt tot onze vaste partners. Via de open API's valt elk systeem te integreren.

Succesverhalen

We hebben met verschillende vaste partners al echte successen gerealiseerd. Ontdek en lees hier enkele succesverhalen.

Advies voor jouw situatie

Bedrijfssoftware kiezen doe je waarschijnlijk niet dagelijks. Je wil daarom zeker een weloverwogen keuze maken voor de toekomst van jouw organisatie. We denken daarom graag samen na over de beste oplossing voor jouw organisatie. Dat kan zowel persoonlijk, telefonisch als via onze chat.

Meer weten over onze software?

Of bel ons op: 015 28 19 10