Op zoek naar inspiratie?

Dan ben je bij AFAS aan het juiste adres. Elke maand voegen wij een nieuw e-book over een nieuw thema aan dit overzicht toe. Bekijk ze allemaal op deze pagina!

 

Vind hier jouw e-book

Hieronder vind je e-books over verschillende thema's terug. Voor ieder wat wils dus. Heb je feedback of vragen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wat zijn bedrijfsprocessen en hoe verbeter je ze?

 

Bedrijfsprocessen vormen het hart van je organisatie. Zonder goedlopende bedrijfsprocessen sta je nergens. Ontdek in dit e-book verschillende tips om je processen te verbeteren.

9 profielen om jouw team te versterken

 

Hoe kom je nu van samen werken naar samenwerken? Meredith Belbin onderscheidt 9 teamrollen. Ontdek hoe jij ze kan gebruiken om teamleden beter te begrijpen en effectiever in te zetten.

Hoe maak je jouw bedrijf future proof?

 

Jouw bedrijf sterk laten groeien én succesvol zijn? Het is een lang traject dat niet voor elk bedrijf is weggelegd. Voor dat traject heb je een model nodig dat schaalbaar is. Hoe je dat inzet, ontdek je hier.

Hoe leg ik goede KPI's vast?

 

Hoe kies je de beste KPI's en wat zijn de valkuilen? Waar moet een goede KPI aan voldoen en wat levert het op? Kom in dit e-book te weten wat de 10 voorwaarden voor een goede KPI zijn.

Wat is een goede onboarding?

 

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe collega zich écht verbonden voelt met jouw bedrijf? Doordachte onboarding is hier van groot belang. Lees in dit e-book hoe een goede onboarding eruit ziet.

Hoe werkt e-factureren juist?

 

Manueel factureren via Word, Excel of op papier is nu écht verleden tijd. Heb je toch nog twijfels over de voordelen en het gemak van e-facturatie? Dan is dit e-book echt iets voor jou. Download het hieronder.

Hoe automatiseer je bedrijfsprocessen?

 

Je bedrijfsprocessen automatiseren kan zorgen voor structuur en tijdswinst. Vraag jij je wel eens af hoe je nu juist begint aan procesautomatisering? Wij leggen het uit in dit e-book.

Succesvol ondernemen in 6 stappen

 

Wanneer ben je als bedrijf succesvol? Succes hangt af van zowel interne als externe factoren. In dit e-book geven wij onze visie over de 6 pijlers die aan de basis van succesvol ondernemen liggen.

Vermijd de 8 grootste Excelblunders

 

Werk jij wel eens met Excel? Vermijd dan zeker de 8 grootste Excelblunders. Ze leiden tot onjuiste data en soms zelfs tot reputatieschade. Kom in dit e-book te weten waar je op moet letten. 

12 tips en tricks voor efficiënt thuiswerk

 

Hoe maak je thuiswerk nu zo efficiënt en aangenaam mogelijk? En wat kan een online tool daaraan bijdragen? Wij zetten enkele tips voor zowel werkgever als werknemer op een rijtje.

Hoe best werk en privé gescheiden houden?

 

Wat is nu de perfecte balans tussen werk en privé? Hoe ga je om met alle prikkels waarmee je dagelijks wordt geconfronteerd? Wij geven je in dit e-book verschillende tips om een goede balans te vinden.

3 tips voor een sterke employer branding

 

In dit e-book geven we je 3 tips om je employer branding te versterken. Een sterke employer branding zorgt voor een beter imago van je organisatie. Kom te weten hoe je aan employer branding doet en waarom het zo belangrijk is.