AFAS Open 2022

Live in ons nieuwe clubhuis

 

De afgelopen 2 jaar ging de AFAS Open online door. Dit jaar organiseren we het eindelijk nog eens live en dat doen we niet onopgemerkt. We nodigen je daarom graag uit in ons nieuwe clubhuis. Daar laten we de AFAS Open in festivalstijl doorgaan. Heel de dag worden er hapjes en drankjes voorzien. Dat wil je dus echt niet missen, toch?

Onze productmanager en vaste partners presenteren de nieuwe functionaliteiten van Profit 21 op verschillende podia. Daarnaast laten we ook bestaande functionaliteiten in de vorm van optimalisaties terugkomen in break outs. Jij kiest steeds zelf bij welk podium je aanwezig bent en hoe je dagprogramma er dus uitziet.

 

Wat staat er dit jaar op het programma?

 

Benieuwd naar het programma van de AFAS Open? Klik hier voor het programma van de AFAS Open op 14 juni of klik hier voor het programma van de AFAS Open op 16 juni.

Schrijf je direct in!

  Nieuwe clubhuis in Kontich     Dinsdag 14 juni & donderdag 16 juni     10u30 tot 16u

Dit jaar splitsen we de AFAS Open op in 2 dagen. Op 14 juni ben je welkom voor alle nieuwigheden rondom HRM en op 16 juni vertellen we je meer over al het nieuws in de ERP-software. Kies hieronder op welke dag jij aanwezig bent, beide mag natuurlijk ook.

AFAS Open HRM

Dinsdag 14 juni

 

Een dag volledig in het thema van HR. Verschilende sprekers inspireren je met nieuwe productinformatie. Mis dit niet als HR- of payrollspecialist.

AFAS Open ERP

Donderdag 16 juni

 

Je bent als eerste op de hoogte van wat je met Profit 21 kan. Onze AFAS-medewerkers en partners staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Welke nieuwe functionaliteiten komen aan bod?

Tijdens de AFAS Open 2022 staan de nieuwe en gewijzigde functionaliteiten van Profit 21 in de spotlight. Die zijn te danken aan de input en feedback die jij als klant leverde tijdens bijvoorbeeld de inspiratiesessies of cursussen. Wil je alvast weten wat je te wachten staat? Bekijk dan zeker onze roadmap.