Ontdek Profit 3

 11 & 13 juni  |   AFAS Software

 

Wat is de AFAS Open?

 

De AFAS Open is hét evenement van het jaar voor iedereen die met AFAS werkt. Tijdens de AFAS Open 2024 vertellen verschillende AFAS-collega's je alles over de nieuwste functionaliteiten van Profit 3. En reken maar dat die weer boordevol nieuwe functionaliteiten zit.

 
 

Schrijf je nu in!

De AFAS Open vindt plaats op 11 en 13 juni. Je schrijft je in voor één van de twee dagen. Het programma is op beide dagen hetzelfde.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Ontvangst
09.45 - 10.30 uur

Deelsessies
10.30 - 12.30 uur

Lunch
12.30 - 13.30 uur

Deelsessies
13.30 - 15.45 uur

Borrel
15.45 - 16.30 uur

Locatie

AFAS Software | Prins Boudewijnlaan 7A, Kontich

Het AFAS Clubhuis beschikt over een eigen (gratis) parking met 30+ laadpalen voor elektrische auto's.

Meer informatie over de deelsessies

 

De wondere wereld van algemeen

Ervaar alle nieuwigheden zoals de nieuwe zoekweergaves in Profit & InSite, de opmaak in de weergaves, geoptimaliseerde beveiliging bij het inloggen en een toekomstvisie op BI rapportage.

Alles in de Pocket

Steeds meer functionaliteiten binnen handbereik. Duidelijke taken met alle nodige informatie op elk moment van de dag en waar je ook bent.

Up to date met HRM

Nieuwigheden in ouderschapsverlof, geboorteverlof en formatieverdeling. Het nieuwe indienst en perspectief op het Federal Learning Account. Met deze sessie ben je up to date.

Onboarding, een nieuwe start

Een gestroomlijnd en duidelijk proces. Van eerste contact bij de sollicitatie, het opvragen van specifieke gegevens en documenten tot de uiteindelijke indiensttreding. En dat allemaal via 1 gloednieuw en duidelijk workflowgestuurd proces.

Duurzaam ondernemen met CSRD

Wij helpen jullie bij het vastleggen van de onderdelen omtrent CSR. Zo ben jij straks klaar voor het rapporteren omtrent maatschappelijk duurzaam ondernemen.

Financieel over de hele lijn

Financiële duidelijkheid rond informatie uit ordermanagement of projecten, beter contractbeheer en vaste activa. Optimalisaties over de hele lijn.

Orders managen van bestelling tot levering

Sneller en beter samenwerken bij bestelvoorstellen. En op basis van inkoopinformatie sturen op de mogelijke leverdatum bij de verkoop.

Van uurtje factuurtje tot vorderingen

Nog vlotter uren boeken, inclusief schorsingen, kleine calculaties en vorderen in percentages. Alles om je project- en bouwadministratie op een gestroomlijnde manier te beheren.