Data driven daten: een revolutionair partnerschap in de datingmarkt

AFAS & Relatienet introduceren samen eerste datingapp voor de zakelijke markt.

Je ziet je collega’s waarschijnlijk vaker dan je vrienden en familie. Niet gek dat veel relaties dan ook starten op de werkvloer. Daarnaast blijkt dat je relatiestatus van grote invloed kan zijn op je algehele welbevinden. Relatienet en AFAS slaan daarom de handen ineen om het liefdesgeluk en daarmee ook het werkgeluk op de werkvloer toe te laten nemen.


Focus op alle medewerkers

Bij Relatienet is de slogan ‘’Dating heruitgevonden’’. Volgens Willem Schepers, CEO Relatienet, is het feit dat AFAS in zee wilt met Relatienet een enorme kans om het online zakelijk daten naar het volgende niveau te brengen. Relatienet is namelijk anders dan de gemiddelde datingsite. Waar traditionele datingsites zich focussen op het individu, biedt Relatienet een oplossing voor bedrijven. 

Slim algoritme in de Pocket App 

Relatienet zorgt dankzij een slim algoritme gecombineerd met data uit jouw HR-systeem ervoor dat de perfecte match ontstaat tussen twee medewerkers. En daar komt AFAS dus om de hoek kijken. Dankzij de AFAS Pocket app heeft een groot deel van de Nederlanders al toegang tot hun belangrijke werkzaken op hun telefoon. In de Pocket App komt er vanaf Profit 11 een nieuwe functionaliteit ‘’Relatie Self Service (RSS)’’ bij. Na de activatie worden single medewerkers automatisch aan elkaar gekoppeld dankzij het algoritme van Relatienet. In de Pocket App kunnen ze elkaar liken en vervolgens contact zoeken. Bas van der Veldt, CEO bij AFAS: ‘Ons motto is 'Inspireert beter ondernemen' en daarbij vinden wij werkgeluk het belangrijkste wat er is. Veel mensen werken al dagelijks met onze software in een zakelijke setting, waarom zou je dan niet simpelweg wat functionaliteit toevoegen om ook het privéleven makkelijker en aangenamer te maken?’’

Hoe nu verder?

Door deze nieuwe gratis functionaliteit maken Relatienet en AFAS het voor de medewerkers van 11.000 bedrijven in Nederlands makkelijker om de liefde te vinden! Het is volledig GDPR-proof! Wil jij niet met je profiel terecht komen in de RSS dan kun je dit aangeven. Daarnaast is er door de integratie met HR-systemen is er geen enkele mogelijkheid om een nepprofiel aan te maken. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat jouw werkgever je berichten kan zien. Door end-to-end encryption kan alleen jij en je potentiële date de onderlinge berichten zien.