Over AFAS Wat?

AFAS Software ontwikkelt innovatieve bedrijfssoftware die alle administratieve processen automatiseert. We leveren daarbij een volledig HR- en ERP-systeem.

Wie?

Ons team bestaat uit consultants,  account managers, support medewerkers, commercieel medewerkers, projectleiders en managers.

Hoe?

We doorgronden eerst de noden van de prospect, waarna we ervoor zorgen dat onze nieuwe klant de software op zijn best kan gebruiken.


Maak kennis met AFAS Software België!

Bekijk onderstaand filmpje en kom meer te weten over wie we zijn en wat we doen

AFAS Software

Missie en visie


AFAS staat voor Applications For Administrative Solutions en is sinds 8 mei 2012 in Mechelen gelegen. Kwaliteit en visie zijn daarbij de pijlers van ons succes. Deze principes stellen ons in staat om hoogwaardige softwareproducten te ontwikkelen, te verkopen
en te ondersteunen. Dit 
op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

Om modern en succesvol ondernemerschap te kunnen bereiken, is een juist besturingsconcept noodzakelijk. Deze praktische overtuiging en specifieke deskundigheid resulteerde in de visie van Ondernemingsprocesbeheer, kortom: OPB®.

De beide leden van de Raad van Bestuur, Piet Mars en Ton van der Veldt, hebben over de OPB®-visie een boek geschreven: "De kunst van succesvol ondernemen op basis van Ondernemingsprocesbeheer met ERP-software".
In 2012 is een compleet nieuwe druk uitgekomen OPB® 2.0. Aan de hand van veel voorbeelden wordt u gestimuleerd in uw eigen bedrijfssituatie succes af te dwingen.


In de visie vormen zes pijlers de basis voor OPB:

  • Anders zijn
  • Krachtig leiderschap tonen
  • Klanten centraal stellen
  • Denken in standaards
  • Optimaal beheren van processen
  • Automatisering als kernactiviteit beschouwen

Meer weten over onze software?


Persoonlijk advies nodig? Bel: 015 28 19 10