Over AFAS

Wat, wie en hoe?Wat?

AFAS Software ontwikkelt innovatieve bedrijfssoftware die er naar streeft alle administratieve processen te automatiseren in één en hetzelfde softwarepakket. Van financieel tot HRM, documentmanagement tot CRM en projecten. En dit alles overzichtelijk gevisualiseerd in rapporten en dashboards. Efficiëntie verzekerd dus! 

Wie?
Sinds 2012 is AFAS Software gelegen in Mechelen. Ons team bestaat uit consultants, accountmanagers, support medewerkers, commercieel medewerkers, projectmanagers en productiemanagers. Samen vormen wij een hecht team van 31 enthousiaste medewerkers onder leiding van één sterke directeur. 

Hoe?
We doorgronden eerst de noden van het bedrijf en brengen het proces in kaart. Hierna zorgen we ervoor dat onze nieuwe klant de software snel en zelfstandig kan gebruiken. Dit doen we door het werken met templates die we samen met de klant inrichten. Deze templates zijn gebaseerd op de sectorspecifieke 'best practices' van meer dan 11.000 klanten in de Benelux. 


Maak kennis met AFAS Software België!

Bekijk onderstaand filmpje en kom meer te weten over wie we zijn

Meer weten over onze software?

Voor persoonlijk advies bel gerust op het nummer 015 28 19 10

Missie en Visie


AFAS staat voor Applications For Administrative Solutions.
Kwaliteit en visie zijn daarbij de pijlers van ons succes. Deze principes stellen ons in staat om hoogwaardige softwareproducten te ontwikkelen, te verkopen en te ondersteunen. Dit op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

Om modern en succesvol te ondernemen te kunnen bereiken, is een juist besturingsconcept noodzakelijk. Deze praktische overtuiging en specifieke deskundigheid resulteerde in de visie van Ondernemingsprocesbeheer, kortom: OPB®.

De beide leden van de Raad van Bestuur, Piet Mars en Ton van der Veldt, hebben over de OPB®-visie een boek geschreven: "De kunst van succesvol ondernemen op basis van Ondernemingsprocesbeheer met ERP-software".
In 2012 is een compleet nieuwe druk uitgekomen OPB® 2.0. Aan de hand van veel voorbeelden word je gestimuleerd om in jouw eigen bedrijfssituatie succes af te dwingen.

In onze visie vormen deze zes pijlers de basis voor OPB:

  • Anders zijn
  • Krachtig leiderschap tonen
  • Klanten centraal stellen
  • Denken in standaarden
  • Optimaal beheren van processen
  • Automatisering als kernactiviteit