Over AFAS Wat?

AFAS Software ontwikkelt innovatieve bedrijfssoftware die alle administratieve processen automatiseert in één en hetzelfde softwarepakket. van financieel tot HRM, van documentmanagement tot CRM en projecten.

Wie?

Sinds 2012 is AFAS Software België gelegen in Mechelen. Ons team bestaat uit consultants,  accountmanagers, support medewerkers, commercieel medewerkers en projectleiders. Een team van 27 enthousiaste medewerkers onder leiding van twee sterke directeurs.

Hoe?

We doorgronden eerst de noden van het bedrijf, waarna we ervoor zorgen dat onze nieuwe klant de software op zijn best kan gebruiken.


Maak kennis met AFAS Software België!

Bekijk onderstaand filmpje en kom meer te weten over wie we zijn en wat we doen

AFAS Software

Missie en visie


AFAS staat voor Applications For Administrative Solutions en is sinds 8 mei 2012 in Mechelen gelegen. 
Kwaliteit en visie zijn daarbij de pijlers van ons succes. Deze principes stellen ons in staat om hoogwaardige softwareproducten te ontwikkelen, te verkopen en te ondersteunen. Dit 
op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan.

Om modern en succesvol te ondernemen te kunnen bereiken, is een juist besturingsconcept noodzakelijk. Deze praktische overtuiging en specifieke deskundigheid resulteerde in de visie van Ondernemingsprocesbeheer, kortom: OPB®.

De beide leden van de Raad van Bestuur, Piet Mars en Ton van der Veldt, hebben over de OPB®-visie een boek geschreven: "De kunst van succesvol ondernemen op basis van Ondernemingsprocesbeheer met ERP-software".
In 2012 is een compleet nieuwe druk uitgekomen OPB® 2.0. Aan de hand van veel voorbeelden wordt u gestimuleerd in uw eigen bedrijfssituatie succes af te dwingen.


In onze visie vormen deze zes pijlers de basis voor OPB:

  • Anders zijn
  • Krachtig leiderschap tonen
  • Klanten centraal stellen
  • Denken in standaards
  • Optimaal beheren van processen
  • Automatisering als kernactiviteit beschouwen

Meer weten over onze software?

Voor persoonlijk advies bel gerust op het nummer 015 28 19 10