Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij AFAS Software

AFAS Foundation - maakt dromen waar


AFAS Software heeft haar eigen Foundation. De AFAS Foundation stelt geld beschikbaar voor projecten over de hele wereld, binnen de gezondheidszorg, het onderwijs en de maatschappij. Vanuit de AFAS Foundation willen we graag anderen helpen en dromen waarmaken. We geloven in projecten die veel impact hebben en anderen inspireren. Ook vanuit Belgie mogen we diverse projecten ondersteunen.

Benieuwd of jouw project ook in aanmerking komt? Meld dan hier jouw project aan:Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 


Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een onderwerp dat bij veel bedrijven op de agenda staat. Hoe kan een onderneming een bijdrage leveren aan de maatschappij waarin wij allen samenleven en werken? Hoe kan door een goede visie en een helder beleid aan duurzaamheid worden gewerkt?

 

Verantwoord verder

AFAS wil een bijdrage leveren aan verantwoord en duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Om hieraan vorm te geven is een beleidsvisie met als titel "Verantwoord verder " geschreven. Het geformuleerde beleid voegt een dimensie aan AFAS toe die duurzaamheid, kwaliteit, respect, openheid en eenvoud uitstraalt! Wij gaan niet voor dure woorden maar voor praktisch en simpel. We gaan "echt" verantwoord verder!

MVO toegepast


MVO is een mooi onderwerp om over te praten maar veel mooier om samen aan te werken. AFAS geeft op vier onderdelen invulling aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.