Support Het team

Onze collega's Pieter-Jan, Yannick, Joke en Niels staan elke werkdag klaar om u te helpen. Onze servicelijn is geopend
van 09u00 tot 17u00.

Gecertificeerd

Ons Support Center zowel telefonisch als online ITO-gecertificeerd.

Contacteren

U kunt het Support Center contacteren via de klantportal of per telefoon.

Prioriteit

Van ons Support Center


Het Support Center van AFAS staat klaar om al uw functionele vragen te beantwoorden. Onze ervaren medewerkers bieden u kwalitatieve hulp en ondersteuning om het maximale uit uw software te halen. Met deze service laten wij u nog meer genieten van AFAS Profit!

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot donderdag van 09.00 tot 17.00 uur,
op vrijdag is dit tot 16.00 uur.

ITO-gecertificeerd

Sinds 2004


Het AFAS Support Center is sinds november 2004 ITO-gecertificeerd, voor zowel de telefoon als online. Dit houdt in dat wij voldoen aan de ITO-normen, die eisen dat wij goed bereikbaar en klantvriendelijk zijn. De ITO-certificering is een objectief kwaliteitskeurmerk, waarbij wordt getoetst op onder andere betrouwbaarheid, responsiviteit, snelheid en efficiency. Als klant kunt u daarom hoge kwaliteit verwachten van ons Support Center.

Contacteer Support

Er zijn twee mogelijkheden


  • De klantportal

Als u een vraag hebt, logt u eerst in op onze beveiligde klantportal. U gaat naar de 'FAQ', waar u antwoord vindt op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur een incident in met uw vraag en wij mailen of bellen u zo snel mogelijk terug met een antwoord. U kunt de status van uw ingestuurde incident live volgen via de klantportal.

  • Telefonisch contact

U kunt ook telefonisch contact opnemen met ons Support Center. Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialisme, opgedaan door veel ervaring en cursussen. Ons telefoonsysteem leidt u direct naar de medewerker die verstand heeft van het product waar u de vraag over heeft.