Prijzen AFAS Software

De tarieven van onze software zijn afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke factoren. We komen daarom graag met je in contact om de beste oplossing voor jouw organisatie te bepalen. Vraag hier nu een prijsindicatie aan.Onze software is geschikt voor bedrijven uit vrijwel alle branches en variërende bedrijfsgroottes. De tarieven van onze software zijn daarom ook afhankelijk van een aantal bedrijfsspecifieke factoren. Welke oplossing het beste bij jouw organisatie past zoeken we graag samen met je uit.


Vast bedrag

Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze software. Dit is een all-in bedrag, je betaalt dus niet los voor de helpdesk of voor updates van de software. Na één jaar heb je de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Verder kan je altijd zelf je abonnement aanpassen, omhoog én omlaag.


Implementatie

Wanneer je voor de software van AFAS kiest, dan ga je veel van je bedrijfsprocessen stroomlijnen. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de AFAS template, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.Benieuwd naar de kosten voor jouw organisatie?

We geven je graag een prijs op maat!