Sponsoring 

De liefde tussen KV Mechelen & AFAS is nog lang niet voorbij. Wij blijven trotse sponsor van de kakkers! Wil jij ook eens mee vanuit de loges genieten? Schrijf je dan zeker in voor een wedstrijd.

Shirt- & stadionsponsor van KV Mechelen


Met ingang van het seizoen 2014 is AFAS Software co-sponsor van de club KV Mechelen. Op 16 mei 2014 hebben KV Mechelen en AFAS Software een overeenkomst voor drie jaar getekend waarbij AFAS co-sponsor wordt van een toonaangevende club in het Belgisch voetbal. Op 11 mei 2015 is dit contract opengebroken en verlengd met maar liefst vijf jaar. AFAS is tevens naamgevend sponsor van het AFAS Stadion geworden.

AFAS Software staat op zowel de voor- als achterzijde op het shirt van Yellow Red KV Mechelen. Telenet is de hoofdsponsor op de voorzijde van het shirt. Het stadion van KV Mechelen draagt de naam van AFAS: Het AFAS Stadion. De contracten met betrekking tot de shirt-, stadion- en jeugdsponsoring tussen KV Mechelen en AFAS Software zijn in één verbintenis ondergebracht tot 2020.

Ga voor het laatste nieuws van KV Mechelen naar www.kvmechelen.be.


Samenwerking AFAS & KV Mechelen


Sinds mei 2012 is AFAS Software België in Mechelen gelegen, een stad vol groeiende mogelijkheden. Mechelen is ook de thuisstad van een van de mooiste voetbalclubs van België. Een familiale club die leeft en ambitie ademt. Net als KV Mechelen is AFAS België ook een jong en ambitieus team. We delen dezelfde waarden en durven anders te zijn dan de rest.

 AFAS en KV Mechelen staan beide voor aanvallen, ambitie, passie en strijd. Een samenwerking tussen AFAS en KV Mechelen stond dus in de sterren geschreven.

Naamsbekendheid


Een belangrijke reden voor het sponsoren van KV Mechelen is de uitbreiding van de lokale en nationale naamsbekendheid. AFAS Software wil als Mechels bedrijf graag de lange termijn commitment aan de stad en de lokale bedrijven tonen, en is mede daarom de samenwerking aangegaan met de Mechelse trots.


Wedstrijd bijwonen in de AFAS skybox?


Uiteraard willen wij ook sportieve successen boeken met KV Mechelen. Daarom moedigen wij tijdens alle thuiswedstrijden de ploeg aan vanuit onze skybox in het prachtig vernieuwde AFAS stadion. 
Ben je AFAS-klant of heb je interesse om eens nader kennis te maken met ons? Ben je zaakvoerder/ondernemer of verantwoordelijk voor de ERP- of HR-systemen binnen jouw onderneming? Schrijf je dan zeker in voor een wedstrijd van KV Mechelen, en maak kennis met ons!

Let op: we willen graag iedereen de kans geven om kennis te maken met zowel KV Mechelen als met AFAS. Daarom kan je jezelf (en eventueel 1 extra persoon) maar 1 keer inschrijven per seizoen.


Automatisering bij KV Mechelen


KV Mechelen is zich meer en meer aan het automatiseren met de software van AFAS. De procesautomatisering wordt op een hoger niveau gebracht, wat zorgt voor een efficiëntere afhandeling van de administratieve processen. Naast deze administratieve vereenvoudiging zorgt de software van AFAS ook voor dagelijks inzicht in de financiële situatie. Net als voor een bedrijf is het voor een voetbalclub van essentieel belang om ten allen tijden inzicht te hebben in de financiën en de budgetten. Dit zorgt ervoor dat KV Mechelen een financieel gezonde club is en een voorbeeld is voor de andere clubs in de Jupiler pro League.

Meer weten over de automatisering bij KV Mechelen?

Groetjes van onze directeur!