Templates 

AFAS is een oplossing waarin wij alvast veel processen voor jou hebben ingericht, specifiek op basis van de best-practices vanuit jouw sector.

Lage kosten en snel starten

In de template hebben wij al veel processen voor jou ingericht aan de hand van best practices in de sector. Doordat we vertrekken uit standaarden is de implementatieperiode veel sneller achter de rug en is er minder consultancy nodig wat jou veel tijd en geld bespaart. De template is in principe voor elk bedrijf te gebruiken. Wil je er zeker van zijn dat de template ook voor jouw bedrijf de ideale oplossing is? Wij komen graag tot bij jou voor een vrijblijvende analyse en passend advies.

Hoogwaardige standaard

In de afgelopen 25 jaar hebben wij onze software bij meer dan 11.000 klanten in de Benelux geïmplementeerd. Op basis hiervan hebben wij een template ingericht die continu wordt ontwikkeld en aangevuld. Jouw processen worden dus altijd zo actueel en optimaal mogelijk ingericht. Uiteraard staat het elk bedrijf vrij om individueel maatwerk te vragen indienen de processen uitzonderlijk complex zijn. Op die manier kunnen wij zo goed als elk traject aan.


Templates

Wat is het, en waarom?


Een template is een vast sjabloon voor de inrichting van de software waarin processen op een standaard manier wordt ingericht. Deze standaard is ontstaan uit onze eigen ervaringen en de duizenden implementaties die we bij klanten hebben uitgevoerd.

Het gebruik van een template zorgt ervoor dat de aankoop van de software een stuk laagdrempeliger is. Wanneer je kiest voor de inrichting volgens de template is minder aanvullende consultancy voor de implementatie nodig. De kosten worden beperkt en je kunt snel aan de slag!

Meer weten over hoe templates jou kunnen helpen?

Download en lees de hele informatiebrochureWat zit er in de template?

In het bedrijfsleven zijn enorm veel administratieve processen gelijk aan elkaar. Deze processen zijn geborgd in de template. Zoals workflows, portalen en het intranet.

Meer weten over onze software?

Neem contact met ons op!

Persoonlijk advies nodig? Bel dan 015 28 19 10

Maak een afspraak

Wil je graag een demo zien van onze software?Maak dan een afspraak!

Download de brochure

Wil je graag meer weten over de software? Download dan de brochure.