Templates 

  Alle best-practices van uw sector Lage kosten en snel starten

In de template hebben wij heel veel processen alvast voor u ingericht aan de hand van best practices. Doordat we u met de standaard implementeren is veel minder consultancy nodig en bespaart u veel tijd en geld. 

De template geschikt voor mij?

De template is in principe voor elk bedrijf te gebruiken. Wilt u er zeker van te zijn dat de template voor uw bedrijf ook de ideale oplossing is? We komen graag bij u langs voor een inventarisatie en een passend advies.

Hoogwaardige standaard

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ruim 10.000 klanten geïmplementeerd. Op basis hiervan hebben wij een template ingericht die continu wordt aangevuld. Uw processen worden dus altijd zo optimaal en actueel mogelijk ingericht.

Templates

Wat is het, en waarom?


Een template is een vast sjabloon voor de inrichting van de software waarin processen op een standaard manier wordt ingericht. Deze standaard is ontstaan uit onze eigen ervaringen en de duizenden implementaties die we bij klanten hebben uitgevoerd.

Het gebruik van een template zorgt ervoor dat de aankoop van de software een stuk laagdrempeliger is. Wanneer u kiest voor de inrichting volgens de template is minder aanvullende consultancy voor de implementatie nodig. De kosten worden beperkt en u kunt snel aan de slag!


Bekijk wat onze software voor uw organisatie kan betekenen!


Wat zit er in de template?

In het bedrijfsleven zijn enorm veel administratieve processen gelijk aan elkaar. Deze processen zijn geborgd in de template.
Zoals workflows, portalen en het intranet.


Meer weten over onze software?

Neem contact met ons op!

Persoonlijk advies nodig? Bel dan 015 28 19 10

Maak een afspraak

Wilt u graag een demo zien van onze software?Maak dan een afspraak!

Download de brochure

Wilt u graag meer weten over de software? Download dan de brochure.