Afvalverwerking & Recyclage 

  Uw tijd nog efficiënter besteden 


Stuur op uitzonderingen

Geïntegreerd systeem

Al uw processen worden vastgelegd in een hybride ERP-systeem. Dit gaat van het eerste klantcontact, over de weegbrug en verwerking van afval tot de financiële administratie. Inclusief de volledige personeelsadministratie.

Digitaal werken

Stop met de papieren weeg- en verwerkingsbonnen. Digitaal werken betekent ook maatschappelijk verantwoord werken. Met onze software-oplossing draagt u bij tot een beter milieu en reduceert u deze onnodige kosten!

Isabel koppeling

Kant en klare koppelingen

De operationele processen worden vastgelegd in het branchepakket PieterBas Automatisering. Door de slimme koppeling moet u gegevens
slecht éénmalig vastleggen, wat
voor een kleine foutmarge zorgt!

Meer weten over deze software?


Complete oplossing voor afvalverwerking en recyclage 

Uw tijd nog efficiënter besteden


De afvalsector kent vele systemen. Niet alleen de operationele maar ook de secundaire processen worden (in de beste gevallen) in verschillende systemen vastgelegd. Dit zorgt niet alleen voor veel -onnodig- dubbel werk, maar het maakt het proces ook een stuk gevoeliger voor fouten. Dankzij Waste Insight heeft u hiervoor dé oplossing!

Het operationele proces legt u vast in PieterBas, een pakket specifiek voor uw sector. Alle secundaire processen worden opgevangen in onze software.  Dankzij de gecertificeerde koppelingen behoren dubbele invoer van gegevens tot het verleden. Dit bespaart u niet alleen veel tijd en geld, maar ook een hoop zorgen!

Debiteurenbeheer

De facturen (inclusief PDF) komen PieterBas gerold en worden automatisch aangemaakt in onze software. Vanuit daar voert u vervolgens een strak debiteurenbeheer. Zo heeft u inzicht in de ouderdom van facturen, en kunnen de aanmaningen automatisch en digitaal verstuurd worden. Daarnaast kunt u acties starten om de klant te bellen en betaalafspraken vast te leggen.

Altijd & overal inzicht

Met de interactieve dashboards heeft u altijd real-time inzicht en maximale controle over uw processen. Dit geldt niet alleen voor het order- proces maar voor de hele organisatie. Er zijn standaard ruim 200 dashboards uitgeleverd. Hiermee heeft u de mogelijkheid om cruciale gegevens snel te herleiden tot praktische en nuttige informatie. Zo beheert u de uitkomst, in plaats van achteraf bij te sturen.Verschillende ondernemingen

Beheert u meerdere juridische entiteiten? En wilt u deze apart vastleggen maar tegelijk ook samen voegen? Dat kan! U heeft de mogelijkheid om meerdere administraties onder te brengen in één omgeving. Zo richt u alle processen eenmalig in voor alle administraties. De rekening-courant boekingen worden op deze manier eenvoudig en snel, en u kunt de administraties met één druk op de knop consolideren.

Sollicitant Self Service

Potentiële medewerkers gaan via uw eigen portalsite solliciteren. Hierin kunnen zij alle informatie en communicatie vinden rondom hun eigen sollicitatie.

Aan de achterkant is het hele werving- en selectieproces geautomatiseerd. Alles wordt gestuurd door middel van workflows waardoor de HR-afdeling veel minder belast wordt met administratieve werkzaamheden rondom het sollicitatieproces.


AFAS Software lanceert Waste Insight in België

Hét hybride ERP-systeem voor de afvalindustrie is nu ook beschikbaar in België!

Efficiënter werken

Al uw processen in één pakket 


Daarvoor bieden we één totaaloplossing voor uw kantoor-en klantautomatisering. 
Die ene oplossing bevat een veelheid aan voordelen. U legt gegevens slechts eenmaal vast. Daarmee bespaart u veel tijd en geld. U werkt niet alleen efficiënter, maar uw werk wordt er ook leuker van. Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep. Software ontwikkelen we namelijk samen met u.


Uw voordelen


  • Minder registreren
  • Meer regisseren
  • Actuele managementinformatie
  • Meer visie, advies en beleid
  • Met bankkoppeling
  • Altijd up-to-date

Wilt u meer weten over onze software?

Maak vrijblijvend een afspraak!