Afvalverwerking & Recyclage 

  Jouw tijd nog efficiënter besteden 


Stuur op uitzonderingen

Geïntegreerd systeem

Al jouw processen worden vastgelegd in een hybride ERP-systeem. Dit gaat van het eerste klantcontact, over de weegbrug en verwerking van afval tot de financiële administratie. Inclusief de volledige personeelsadministratie.

Digitaal werken

Stop met de papieren weeg- en verwerkingsbonnen. Digitaal werken betekent ook maatschappelijk verantwoord werken. Met onze software-oplossing draag je bij tot een beter milieu en reduceer je deze onnodige kosten!

Isabel koppeling

Kant en klare koppelingen

De operationele processen worden vastgelegd in het branchepakket PieterBas Automatisering. Door de slimme koppeling moet je gegevens
slecht éénmalig vastleggen, wat
voor een kleine foutmarge zorgt!

Meer weten over deze software?


Complete oplossing voor afvalverwerking en recyclage 

Jouw tijd nog efficiënter besteden

 

De afvalsector kent vele systemen. Niet alleen de operationele maar ook de secundaire processen worden (in de beste gevallen) in verschillende systemen vastgelegd. Dit zorgt niet alleen voor veel -onnodig- dubbel werk, maar het maakt het proces ook een stuk gevoeliger voor fouten. Dankzij Waste Insight heb je hiervoor dé oplossing!

Het operationele proces leg je vast in PieterBas, een pakket specifiek voor jouw sector. Alle secundaire processen worden opgevangen in onze software.  Dankzij de gecertificeerde koppelingen behoren dubbele invoer van gegevens tot het verleden. Dit bespaart je niet alleen veel tijd en geld, maar ook een hoop zorgen!

Debiteurenbeheer

De facturen (inclusief PDF) komen PieterBas gerold en worden automatisch aangemaakt in onze software. Vanuit daar voert je vervolgens een strak debiteurenbeheer. Zo heb je inzicht in de ouderdom van facturen, en kunnen de aanmaningen automatisch en digitaal verstuurd worden. Daarnaast kan je acties starten om de klant te bellen en betaalafspraken vast te leggen.

Altijd & overal inzicht

Met de interactieve dashboards heb je altijd real-time inzicht en maximale controle over jouw processen. Dit geldt niet alleen voor het order- proces maar voor de hele organisatie. Er zijn standaard ruim 200 dashboards uitgeleverd. Hiermee heb je de mogelijkheid om cruciale gegevens snel te herleiden tot praktische en nuttige informatie. Zo beheer je de uitkomst, in plaats van achteraf bij te sturen.Verschillende ondernemingen

Beheer je meerdere juridische entiteiten? En wil je deze apart vastleggen maar tegelijk ook samen voegen? Dat kan! Je hebt de mogelijkheid om meerdere administraties onder te brengen in één omgeving. Zo richt je alle processen eenmalig in voor alle administraties. De rekening-courant boekingen worden op deze manier eenvoudig en snel, en je kan de administraties met één druk op de knop consolideren.

Sollicitant Self Service

Potentiële medewerkers gaan via jouw eigen portalsite solliciteren. Hierin kunnen zij alle informatie en communicatie vinden rondom hun eigen sollicitatie.

Aan de achterkant is het hele werving- en selectieproces geautomatiseerd. Alles wordt gestuurd door middel van workflows waardoor de HR-afdeling veel minder belast wordt met administratieve werkzaamheden rondom het sollicitatieproces.


AFAS Software lanceert Waste Insight in België

Hét hybride ERP-systeem voor de afvalindustrie is nu ook beschikbaar in België!

Efficiënter werken

Al jouw processen in één pakket 


Daarvoor bieden we één totaaloplossing voor jouw kantoor-en klantautomatisering. 
Die ene oplossing bevat een veelheid aan voordelen. Je legt gegevens slechts eenmaal vast. Daarmee bespaar je veel tijd en geld. Je werkt niet alleen efficiënter, maar jouw werk wordt er ook leuker van. Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep. Software ontwikkelen we namelijk samen met jou.


Jouw voordelen


  • Minder registreren
  • Meer regisseren
  • Actuele managementinformatie
  • Meer visie, advies en beleid
  • Met bankkoppeling
  • Altijd up-to-date

Wil je meer weten over onze software?

Maak vrijblijvend een afspraak!