Bedrijfsleven

Onze software is geschikt voor KMO's. Betaalbaar, flexibel en altijd beschikbaar. Samen met jou automatiseren we je bedrijf van A tot Z.
Software voor KMO's

Jouw bedrijfsprocessen van A tot Z geautomatiseerd


Als ondernemer bepaal jij de strategie en koers van jouw organisatie. De markt verandert snel en ook jouw concurrenten zitten niet stil. Logisch dat jij op elk moment wilt weten hoe de organisatie presteert en waar je eventueel moet ingrijpen. Met onze business software voor KMO’s automatiseer je alle bedrijfsprocessen en heb je altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat.

Automatisering staat voor kostenbeheersing en efficiëntie. Dit maakt jouw organisatie flexibel zodat je tijdig reageert wanneer de markt in beweging is. Ons softwarepakket is volledig geïntegreerd, van HR tot CRM en van logistiek en projecten tot de financiële administratie. Dat betekent dat jouw medewerkers altijd met dezelfde gegevens uit één database werken. Dit voorkomt dubbele invoer, verbetert de kwaliteit van de organisatie en reduceert kosten.


Software voor grote organisaties

Administratieve taken automatiseren levert efficiëntieGrote organisaties van honderd tot enkele duizenden medewerkers kunnen uitstekend uit de voeten met de business software van AFAS. Jouw administratieve-, financiële- en medewerkersprocessen kunnen we volledig automatiseren.

Van boekhouding, facturering en salarisverwerking tot en met workflow- en documentmanagement. Uiteraard kan je ook Employee Self Service inzetten om gegevens bij de bron te laten vastleggen en de kosten te verminderen. Het afnemen van de software via de "cloud" ontzorgt jouw afdeling systeembeheer.


Meer weten over bedrijfssoftware voor KMO's?

Alles in één pakket

Alles in één pakket


In verschillende branches zijn we actief: van groothandel tot speciaalzaak, van accountancy tot installateur. Met de juiste partners zorgen we ervoor dat ieder bedrijf het optimale uit automatisering haalt.

Online samenwerken

Online samenwerken


Efficiënter werken is noodzakelijk om als bedrijf te groeien. Je zal jouw dienstverlening steeds beter moeten organiseren. Onze online software zorgt voor efficiënte processen zodat jij jouw klanten optimaal kunt bedienen.

Digitaal adviseren

Digitaal adviseren


De kracht van ons product ligt niet alleen in het automatiseren van  processen. Omdat al jouw informatie vast ligt in één database, beschik je over actuele rapportages waar je dagelijks op vertrouwt. 

Efficiënter werken

Al jouw processen in één pakket


We bieden jou een totaaloplossing voor jouw kantoor-en cliëntautomatisering.Deze ene oplossing bevat een veelheid aan voordelen. Je legt gegevens slechts eenmalig vast. Daarmee bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Daarnaast werk je veel efficiënter, en wordt het werk ook aangenamer. Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep. Software ontwikkelen we namelijk samen met jou.

Jouw voordelen:

  • Minder fouten en leuker werk
  • Minder kosten
  • Altijd inzicht in jouw bedrijf
  • Eenmalige invoer van gegevens
Maïté Bourgeois


Administratief gedoe verdwijnt!


"Vroeger was het in dienst zetten van een nieuwe medewerker een administratief gedoe. Sinds we MSS gelanceerd hebben, merken we een verschuiving van payroll administratie naar investering in ons personeel.
 
Maïté Bourgeois - HR Information System Manager - Kinepolis Group

Wil je meer weten over onze bedrijfssoftware?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel 015 28 19 10