Uw organisatie 

  Van A tot Z geautomatiseerd 


Alles in één pakket

Alles in één pakket

In verschillende branches zijn we actief: van groothandel tot speciaalzaak, van accountancy tot installateur. Met de juiste partners zorgen we ervoor dat ieder bedrijf het optimale uit automatisering haalt.

Online samenwerken

Online samenwerken

Efficiënter werken is noodzakelijk om als bedrijf te groeien. U zult uw dienstverlening steeds beter moeten organiseren. Onze online software zorgt voor efficiënte processen zodat u uw klanten optimaal kunt bedienen.

Digitaal adviseren

Digitaal adviseren

De kracht van ons product ligt niet 
alleen in het automatiseren van  processen. Omdat al uw informatie vast ligt in één database, beschikt u over actuele rapportages waar u dagelijks op vertrouwt. 


Software voor KMO's

Uw bedrijfsprocessen van A tot Z geautomatiseerd


Als ondernemer bepaalt u de strategie en koers van uw organisatie.
De markt verandert snel en ook uw concurrenten zitten niet stil. Logisch dat u op elk moment wilt weten hoe de organisatie presteert en waar u eventueel moet ingrijpen.
Met onze business software voor KMO’s automatiseert u alle bedrijfsprocessen en hebt u altijd actueel inzicht in hoe uw bedrijf er voor staat.

Automatisering staat voor kostenbeheersing en efficiency. Dit maakt uw organisatie flexibel zodat u tijdig reageert wanneer de markt in beweging is. Ons softwarepakket is volledig geïntegreerd, van HR tot CRM en van logistiek en projecten tot de financiële administratie. Dat betekent dat uw medewerkers altijd met dezelfde gegevens uit één database werken.
Dit voorkomt dubbele invoer, verbetert de kwaliteit van de organisatie en reduceert kosten.

Meer weten over bedrijfssoftware voor KMO's?

Software voor grote organisaties

Administratieve taken automatiseren levert efficiëntie


Grote organisaties van honderd tot enkele duizenden medewerkers kunnen uitstekend uit de voeten met de business software van AFAS. Uw administratieve-, financiële- en medewerkersprocessen kunnen we volledig automatiseren.

Van boekhouding, facturering en salarisverwerking tot en met workflow- en documentmanagement. Uiteraard kunt u ook Employee Self Service inzetten om gegevens bij de bron te laten vastleggen en de kosten te verminderen. Het afnemen van de software via de "cloud" ontzorgt uw afdeling systeembeheer.

Efficiënter werken

Al uw processen in één pakket


We bieden u een totaaloplossing voor uw kantoor-en cliëntautomatisering.
Deze ene oplossing bevat een veelheid aan voordelen. U legt gegevens slechts eenmalig vast. Daarmee bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld. Daarnaast werkt u veel efficiënter, en wordt het werk ook aangenamer. Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep. Software ontwikkelen we namelijk samen met u.

Uw voordelen:

  • Minder fouten en leuker werk
  • Minder kosten
  • Altijd inzicht in jouw bedrijf
  • Eenmalige invoer van gegevens
Maïté Bourgeois


Administratief gedoe verdwijnt!


"Vroeger was het in dienst zetten van een nieuwe medewerker een administratief gedoe. Sinds we MSS gelanceerd hebben, merken we een verschuiving van payroll administratie naar investering in ons personeel.'
 
Maïté Bourgeois - HR Information System Manager - Kinepolis Group

Wilt u meer weten over onze bedrijfssoftware?

Maak vrijblijvend een afspraak!