Documentmanagement 

Het digitale beheer van documenten is de hoeksteen van efficiëntie. Of het nu gaat over digitalisering, documenten goedkeuren of archiveren, wij helpen jou er graag mee!

Digitaliseren

Digitaliseren

Met documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in de organisatie.

Documenten goedkeuren

Documenten goedkeuren

Medewerkers kunnen online bedrijfsdocumenten of overeenkomsten accorderen.

Archief

Archief

Je hebt de zekerheid dat alle voor jou bestemde berichten, hoe oud ze ook zijn, digitaal geborgd zijn.


Documentmanagement

Digitaal en op maat communiceren


Informatie die voor meerdere medewerkers in de organisatie bestemd is, vraagt om een goede en effectieve verspreiding. Met documentmanagement informeer je de medewerkers volledig digitaal.

Of het nu gaat om een personeelshandboek, verslag van een vergadering, presentatie of memo, je kan per document aangegeven voor welke personen of afdelingen deze informatie relevant is. Zo zorg je voor interne communicatie op maat!

Meer weten over documentmanagement?

Digitalisering

Communicatie en informatie geborgd

Met documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in jouw organisatie. Daarmee borg je direct al deze informatie, zonder dat er stapels papier en overvolle mailboxen aan te pas komen. Met een simpele handeling haal je de documenten, berichten en andere informatie naar voren die je op dat moment nodig heeft.

Daarnaast informeer je jouw medewerkers gedoseerd. Zij krijgen alleen de informatie die voor hen relevant is om te zien. Deze gerichte informatie geeft de medewerkers de kennis om slagvaardig en klantgericht aan het werk te gaan.

Documentcockpit

Inzicht in afhandeling van documenten


Medewerkers kunnen online bedrijfsdocumenten of overeenkomsten accorderen. Je kan medewerkers bijvoorbeeld verplichten een bericht te bevestigen of digitaal te ondertekenen zoals een medewerkershandboek, pensioenvoorwaarden of een wijziging in een klantproces.

Maïté BourgeoisAdministratief gedoe verdwijnt!

"Vroeger was het in dienst zetten van een nieuwe medewerker een administratief gedoe. Sinds we MSS gelanceerd hebben, merken we een verschuiving van payroll administratie naar investering in ons personeel.'
 
Maïté Bourgeois - HR Information System Manager - Kinepolis Group

Archiveren

Altijd relevante communicatie bij de hand


Documentmanagement beschikt standaard over een archieffunctie. Je hebt daarmee de zekerheid dat alle voor jou bestemde berichten, hoe oud ze ook zijn, digitaal geborgd zijn. Je kan elk document snel weer terugvinden. Als je een nieuwe versie van een document instuurt, kan je ervoor kiezen dat medewerkers altijd de nieuwste versie zien.

Als de medewerkers willen weten wat de wijzigingen zijn ten opzichte van de oude versie (bijvoorbeeld in het geval van het personeelshandboek), dan is de oude versie ook altijd nog beschikbaar. Een nieuwe medewerker krijgt onmiddellijk belangrijke documenten in beeld, zoals het jaarverslag of de notulen van de Algemene Vergadering. Deze hoeven niet meer handmatig aan nieuwe medewerkers verstuurd te worden.

Kinepolis Group vertelt ...

‘We investeren in ons personeel’

Wil je meer weten over documentmanagement?

Maak vrijblijvend een afspraak!