Consultancy

Hulp bij jouw implementatie en advies om jouw bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren.

AFAS implementeert online

Altijd dichtbij

Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, gaat er veel veranderen binnen je organisatie. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de AFAS template, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.

Het uitgangspunt van de implementatie is dat deze online uitgevoerd wordt. Dit heeft vele voordelen zoals je snel van dienst kunnen zijn wanneer dat nodig is, sessies met uitleg opnemen en natuurlijk het comfort van je eigen werkplek. Wel kunnen er momenten zijn dat we elkaar willen ontmoeten. Denk aan training, het samen beleven van een mijlpaal, of een keer als het spannend is. Daarnaast hopen we je graag in Kontich te ontmoeten waar we alle faciliteiten hebben om het maximale uit de software van AFAS te halen. Het beste van online en offline, maar altijd dichtbij.

Project self-service met SIMPLR

Het is simpel om een ERP of HRM implementatie complex te maken, het is echter complex om een ERP of HRM implementatie simpel te houden. Bij AFAS is SIMPLR de implementatiestandaard van elk project geworden.

Met SIMPLR staan alle taken die bij de implementatie horen direct al voor je klaar in de klantportal. Samen met alle stakeholders zorg je ervoor dat jouw implementatie een succes wordt. De uitvoering wordt zo veel meer een co-productie, waarin de nadruk ligt op gezamenlijke commitment en gedeelde verantwoordelijkheden, op kennis delen en resultaatgerichtheid.

Samen werken aan een succes

AFAS consultants hoeven geen vaste parkeerplaats bij jouw bedrijf. Wij gaan er namelijk van uit dat onze consultant je doelgericht ondersteunt, zodat je als organisatie zelfstandig verder kunt. Zo maak je er samen een succes van, door jou als klant niet afhankelijk te maken van je leverancier.

Vanzelfsprekend zijn zowel AFAS als jouw organisatie er wél bij gebaat dat jij zoveel mogelijk uit de software haalt. Een goede implementatie speelt daarbij een sleutelrol. Daarom richt je jouw omgeving samen met een AFAS-consultant in. En samen is ook écht samen. De consultant neemt je werk niet over, maar zit letterlijk naast je en coacht. Hierdoor bouw je zelf de nodige kennis op van het product en ben je in staat om continu te blijven digitaliseren en te automatiseren, ook als de consultant weg is.

Meer weten over onze software?

Of bel ons op: 015 28 19 10