Consultancy

Hulp bij jouw implementatie en advies om jouw bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren.


Zomeractie voor consultancy

Implementeer of optimaliseer deze zomer met 20% korting


Wat houdt zo'n zomeractie nu juist in?

  • Geplande consultancydagen in juli en augustus voor nieuwe klanten
  • Bij bestaande klanten geldt een packagedeal: 4 geplande dagen + 1 gratis
  • Deze actie is op basis van beschikbaarheid van de consultants in juli en augustus


Ben je geïnteresseerd of heb je nog vragen?

Wanneer je voor de software van AFAS hebt gekozen, gaat er veel veranderen binnen je organisatie. Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om deze vanaf het begin goed in te richten. Samen met de AFAS template, jouw inzet en de hulp van een consultant krijgt jouw implementatie een vliegende start.

Project self-service met SIMPLR

Het is simpel om een ERP of HRM implementatie complex te maken, het is echter complex om een ERP of HRM implementatie simpel te houden. Bij AFAS is SIMPLR de implementatiestandaard van elk project geworden.

Met SIMPLR staan alle taken die bij de implementatie horen direct al voor je klaar in de klantportal. Samen met alle stakeholders zorg je ervoor dat jouw implementatie een succes wordt. De uitvoering wordt zo veel meer een co-productie, waarin de nadruk ligt op gezamenlijke commitment en gedeelde verantwoordelijkheden, op kennis delen en resultaatgerichtheid.

Samen werken aan een succes

AFAS consultants hoeven geen vaste parkeerplaats bij jouw bedrijf. Wij gaan er namelijk van uit dat onze consultant je doelgericht ondersteunt, zodat je als organisatie zelfstandig verder kunt. Zo maak je er samen een succes van, door jou als klant niet afhankelijk te maken van je leverancier.

Vanzelfsprekend zijn zowel AFAS als jouw organisatie er wél bij gebaat dat jij zoveel mogelijk uit de software haalt. Een goede implementatie speelt daarbij een sleutelrol. Daarom richt je jouw omgeving samen met een AFAS-consultant in. En samen is ook écht samen. De consultant neemt je werk niet over, maar zit letterlijk naast je en coacht. Hierdoor bouw je zelf de nodige kennis op van het product en ben je in staat om continu te blijven digitaliseren en te automatiseren, ook als de consultant weg is.

Meer weten over onze software?

Of bel ons op: 015 28 19 10