802 Networks: "De persoonlijke aanpak van AFAS is precies wat we nodig hebben."

Toen 802 Networks zich in november 2018 onafhankelijk stelde van hun internationale groep, moesten ze op zoek naar een nieuwe software om alle bedrijfsprocessen te beheren. Office Manager Nancy Van Sande ging op zoek en vond de perfecte match. Je raadt het al: AFAS Software.

Het begon voor 802 Networks allemaal in 2006, toen nog onder een andere naam. Als distributeur van draadloze netwerken doen ze ook de installatie en het onderhoud bij hun klanten. Na verschillende internationale overnames kwam de distributeur van camera- en draadloze netwerken op zijn eigen benen, zonder software. AFAS sprong 802 Networks te hulp. 

Nancy: "We gebruiken de ERP-module van AFAS Software nu ongeveer 1.5 jaar en we zijn laaiend enthousiast. Inkoop, verkoop, CRM, facturen, magazijnbeheer, ... Al onze werkprocessen zitten gestroomlijnd in het pakket, zodat we veel efficiënter kunnen werken." 

Office Manager Nancy Van Sande ging op zoek en vond de perfecte match: AFAS Software. Het softwarebedrijf was een match met de noden en wensen van 802 Networks, en de persoonlijke aanpak sprak Nancy erg aan. De implementatie verliep vlot en binnen een maand was het systeem live. 802 Networks bespaarde hierdoor veel tijd en budget. In de loop der tijd breidde 802 Networks het gebruik van AFAS uit. Nancy Van Sande volgde het AFAS-traineeship om de inrichting van het systeem helemaal zelf te kunnen doen.

Belangrijkste voordelen van AFAS voor 802 Networks:

 

Benieuwd naar het volledige verhaal?