De software van AFAS via de cloud

AFAS Online is het cloud-platform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. Dit wordt ookwel Software as a Service (Saas) genoemd. Het platform zorgt ervoor dat de software snel en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. Vanzelfsprekend investeren wij continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt.

Dankzij AFAS Online hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij voor jou!

Wil je weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

Jouw voordelen van AFAS Online

  •  Dagelijkse back-up
  •  Automatische updates (software en cao's)
  •  Geen investeringen in hardware
  •  Werken via het web of de app
  • Dagelijks opzegbaar (na één jaar)
  •  ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd 
  •  De data wordt door ons gehost
  •  Je profiteert van de gemeenschappelijk kennis, ervaring en werkwijze van meer dan 12.000 klanten en 2,7 miljoen gebruikers in de Benelux

 

Duik dieper de software in

Altijd werken met de meest recente versie


Je gebruikt de software van AFAS via de cloud. Wij verzorgen het systeembeheer, een optimale beveiliging en een dagelijkse back-up. Je bent en blijft zelf eigenaar van de data. De beveiliging van jouw gegevens is voor ons absolute prioriteit. Beveiliging is van toepassing op zowel het fysieke datacentrum, de dataverbinding als gegevensbeheer.

Doordat je werkt met AFAS Online worden cao-updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen automatisch voor je geïnstalleerd. Dit gebeurt vaak ’s nachts of in het weekend op een vooraf aangekondigd moment. Zo ben je niet alleen met je software altijd bij, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving.

Beveiligd platform


AFAS is dagelijks bezig om de veiligheid van het platform te waarborgen. Het cloudplatform AFAS Online is dan ook ISO 27001:2013 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Daarnaast wordt het platform ook regelmatig getest met een Attack & Penetration test. Het datacentrum, de verbinding en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht. Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw bedrijfsgegevens veilig in de cloud staan.

Twee-factor-authenticatie

Werken met AFAS Online betekent verplicht gebruikmaken van twee-factor-authenticatie. Dit betekent dat je bij het inloggen, naast je gebruikersnaam en wachtwoord, een extra stuk informatie moet toevoegen die alleen voor jou als gebruiker beschikbaar is.

Je bevestigt je aanmelding via de AFAS Pocket app. Eventueel misbruik van je gegevens wordt hierdoor vele malen moeilijker gemaakt. Wanneer je gebruik maakt van Single Sign On in je organisatie is twee-factor-authenticatie niet verplicht. We gaan er namelijk vanuit dat jullie zelf twee-factor-authenticatie aan hebben staan.

Met de AFAS Pocket app beschik je over de software van AFAS in je broekzak. Met de app heb je altijd en overal toegang tot je CRM, je verlof en verzuim, je openstaande taken en het dossier van jouw klanten, prospecten en leveranciers.

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren!

Of bel ons op 015 28 19 10