AFAS Online 

 

Alle essentiële bedrijfsinformatie altijd & overal beschikbaar in de cloud. Gedaan met dure updates en onderhoud van servers.
 

 

 

 

De software van AFAS in de cloud

AFAS Online is het cloud-platform van AFAS waar onze software wordt aangeboden. Dit wordt ookwel Software as a Service genoemd. Het platform zorgt ervoor dat de software snel en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. Vanzelfsprekend investeren wij continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt.

Dankzij AFAS Online hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij met veel plezier voor jou.

 

Business Intelligence & veiligheid

Dankzij de samenwerking met Qlik, bieden we alle AFAS Online klanten gratis business intelligence aan. Zij kunnen gebruik maken van de 450 interactieve dashboards die standaard meegeleverd worden met onze software. 

Doordat AFAS Online gebruikmaakt van toonaangevende apparatuur, software en diensten, houden we het online samenwerken volledig veilig. Het datacentrum, de verbinding en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht van onze specialisten.  CAO-updates, nieuwe versies of wettelijke wijzigingen vallen allemaal binnen onze service en worden netjes en tijdig geïnstalleerd en klaargezet voor gebruik. Geen handen in het haar met AFAS Online!

Meer weten over onze cloudoplossing?

Download en lees de gehele informatiebrochure!

De voordelen van AFAS Online

 

Dagelijkse back-ups
 

Automatische updates (software en cao's)


Geen investeringen in Hardware


Werken via web of de app

 

ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd 
 

De data wordt door ons gehost

Je profiteert van de gemeenschappelijk kennis, ervaring en werkwijze van meer dan 11.000 klanten en 1,5 miljoen gebruikers in de Benelux

Dagelijks opzegbaar (na één jaar)

 

 

 

Stabiel en betrouwbaar! 

"AFAS Online maakt al jaren een enorme groei door.
Meer dan 90% van onze 11.000 klanten werkt inmiddels online. 
Dag en nacht zorgt het AFAS Online team voor optimale stabiliteit en betrouwbaarheid zodat je zorgeloos kunt werken waar en wanneer je dat wilt!"

Jeroen van Stokkum - Manager ICT - AFAS Software

 

 

Bewezen beveiligd platform

AFAS is dagelijks bezig om de veiligheid van het platform te waarborgen. Het cloudplatform AFAS Online is dan ook ISO 27001:2013 en ISAE 3402 type II gecertificeerd. Daarnaast wordt het platform ook regelmatig getest met een Attack & Penetration test. Zo ben jij verzekerd dat jouw bedrijfsgegevens veilig in de cloud staan. Vanaf mei 2018 zal AFAS twee-factor-authenticatie uitleveren. Dit betekent dat je bij het inloggen, je aanmelding moet bevestigen via de AFAS Pocket App of SMS.

Wil je meer weten over AFAS Online?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 015 28 19 10