AFAS Pocket

Onze Software altijd op zak. Met de AFAS Pocket App heb je altijd en overal toegang tot heel wat gegevens, rechtstreeks op jouw smartphone!


De Pocket App: efficiënt werken, altijd en overal!

Het beheer van jouw administratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de AFAS Pocket app heb je altijd en overal toegang tot de CRM-gegevens, urenregistratie, jouw openstaande taken en nog veel meer. Ook het dossier van jouw klanten, prospects en leveranciers is snel inzichtelijk. 

Of je nu eenvoudig verlof wilt boeken of de gewerkte uren op een project wilt registreren en verantwoorden: met de Pocket App heb je het in enkele ogenblikken geregeld! Ervaar de voordelen van een geïntegreerd ERP-pakket op broekzakformaat! 

Dit kan je allemaal met de AFAS Pocket App

Regel vlot jouw administratie, waar je ook bent

Taken & signalen

Krijg meteen inzicht in jouw openstaande acties en handel met één druk op de knop jouw openstaande taken en signalen af.

Nieuws

Ook al ben je op pad, via de nieuwsfeed blijf je altijd op de hoogte van wat er in jouw organisatie speelt. 

CRM

Al jouw (klant)relaties altijd bij de hand. Raadpleeg het dossier voor de laatste stand van zaken of bel ze meteen op vanuit de app.

Uren boeken

Heb je uren gepresteerd bij de klant? Boek en verantwoordt ze rechtstreeks vanuit de Pocket App!

Pocket App ERP Software

Declaraties

Heb je kosten gemaakt die je wilt declareren? Met een foto van de rekening is dit snel gebeurd. Ook reiskosten kan je declareren. 

Loonstroken

Nazien of je salaris correct is uitbetaald? Met de app heb je direct inzicht in jouw loonstroken en jaaropgaven.

Verlof

Vakantie vieren doen we allemaal. Verlofdagen boeken doe je eenvoudig met de app. Ook het saldo is makkelijk raadpleegbaar.

Ziek melden

Ziek zijn is al vervelend genoeg. Wel handig om via de app te melden aan jouw leidinggevende.

Scan de QR code met jouw smartphone en installeer AFAS pocket


Download hier de Pocket App voor Android of iPhone


Digitale visitekaartje

Met de AFAS Pocket app heb je altijd je visitekaartje bij de hand. Niet op papier, maar met een QR-code. Iedere nieuwe medewerker beschikt over een unieke QR-code in de app. Zodra iemand jouw QR-code scant, staan jouw contactgegevens direct in de ander zijn telefoon.

Sinds IOS 11 kun je QR-codes scannen met je camera app. Voor Android telefoons bestaan hier diverse apps voor.

Jouw klantgegevens
altijd bij de hand


Met de AFAS Pocket-app heb je altijd en overal toegang tot jouw CRM-database. Dit betekent dat je contacten snel kunt raadplegen, ze vanuit de app direct kunt bellen, maar ook het organisatiedossier kunt inzien. Zo begin je goed voorbereid aan iedere afspraak, omdat je volledig up-to-date bent met de situatie. 

Lees meer over wat CRM voor jou kan betekenen

Ontdek de mogelijkheden van AFAS 

Jouw HR-zaken via de app


Medewerkers die supersnel hun verlof boeken, hun ziekte melden en zelf hun loonstrook kunnen raadplegen; dat wil toch iedereen? Als HR-manager leg je de administratieve handelingen bij jouw medewerkers, waardoor je meer tijd hebt voor begeleiding en ontwikkeling. Als medewerker heb je inzicht in jouw gegevens en kan je deze makkelijk muteren.

Lees meer over wat HRM voor jou kan betekenen

Direct projecten bijwerken


Het schrijven van uren is voor niemand een leuke hobby. Maar het is wel belangrijk dat het goed en efficiënt gebeurt. De app helpt je daarbij. De projecten waar jij toegang toe hebt, staan voor jou klaar en de meest gebruikte urensoorten worden weergegeven. Heb je nog een declaratie door te belasten? Ook deze boek je met hetzelfde gemak met de app. 

Lees meer over wat Projecten voor jou kan betekenen.

Wil je meer weten over de software van AFAS?
Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 
015 28 19 10