AFAS Pocket

Dat verdien je.

 

> 1.8 miljoen keer gedownload!

Je administratie beheren is nog nooit zo eenvoudig geweest. Met de AFAS Pocket app heb je altijd en overal toegang tot je CRM-gegevens, verlof, uren boeken en je openstaande taken. Veel gegevens zijn dus snel inzichtelijk.

Regel altijd en overal je administratie

Met AFAS Pocket beschik je over bedrijfssoftware op broekzakformaat.

 

 

 

 

 1.8 miljoen keer gedownload

AFAS Pocket app: efficiënt werken, altijd en overal

 

Het beheer van jouw administratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de AFAS Pocket app regel je als medewerker je belangrijkste taken en HR-zaken. Ook het dossier van jouw klanten, prospecten en leveranciers is snel inzichtelijk. Dat kan gewoon via de telefoon of tablet.

Wil jij ook slimmer werken?

Alles wat je nodig hebt om je HR- en bedrijfsadministratie efficiënt te beheren

Scan de QR code met je smartphone en installeer AFAS pocket

 

Ontdek de mogelijkheden van AFAS 

Je CRM-gegevens
altijd bij de hand


Met de AFAS Pocket app heb je altijd en overal toegang tot je CRM-database. Dat betekent dat je contacten snel kunt raadplegen en dat je ze vanuit de app direct kunt bellen. Bovendien kan je ook het dossier inzien. Zo begin je goed voorbereid aan iedere afspraak omdat je volledig up-to-date bent.

Lees meer over wat CRM voor jou kan betekenen

Jouw HR-zaken via de app


Medewerkers die supersnel hun verlof boeken, hun ziekte melden en zelf hun loonstrook kunnen raadplegen; dat wil toch iedereen? Als HR-manager leg je de administratieve handelingen bij jouw medewerkers, waardoor je meer tijd hebt voor begeleiding en ontwikkeling. Als medewerker heb je inzicht in jouw gegevens en kan je deze makkelijk muteren.

Lees meer over wat de Pocket App voor jou kan betekenen

Direct projecten bijwerken


Het schrijven van uren is voor niemand een leuke hobby. Maar het is wel belangrijk dat het goed en efficiënt gebeurt. De app helpt je daarbij. De projecten waar jij toegang toe hebt, staan voor jou klaar en de meest gebruikte urensoorten worden weergegeven. Heb je nog een declaratie door te belasten? Ook deze boek je met hetzelfde gemak met de app. 

Lees meer over wat Projecten voor jou kan betekenen

Twee-factorauthenticatie

 

Als je werkt met AFAS Online, dan maak je verplicht gebruik van twee-factorauthenticatie. Dat betekent dat je bij het inloggen, naast je gebruikersnaam en wachtwoord, een extra stuk informatie toevoegt die alleen voor jou als gebruiker beschikbaar is.

Je bevestigt je aanmelding via de AFAS Pocket app. Eventueel misbruik van je gegevens wordt op deze manier veel moeilijker gemaakt. Wanneer je gebruik maakt van Single Sign On in je organisatie, dan is twee-factorauthenticatie niet verplicht. We gaan er vanuit dat jullie zelf twee-factorauthenticatie aan hebben staan.

Altijd op de hoogte met AFAS Pocket

 

Nieuwe loonstrook? Belangrijk bericht voor je medewerkers? Met de AFAS Pocket app stuur je (automatisch) notificaties naar je medewerkers. Gebruikers kunnen zelf bepalen welke meldingen ze willen ontvangen.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS 

Klant van AFAS en aan de slag met de AFAS Pocket app?

 

Je bepaalt zelf welke medewerkers toegang krijgen tot de verschillende mogelijkheden die AFAS Pocket biedt. Aan de slag met AFAS Pocket voor jouw organisatie?

Maak AFAS Pocket in 4 stappen beschikbaar voor jouw organisatie

Wil je ook slimmer werken?
We denken mee na over hoe we jouw bedrijfsprocessen kunnen automatiseren.

Of bel ons op 015 28 19 10