Abonnementen 

 Geen omkijken naar facturatie 


Periodiek Factureren

Periodiek Factureren

Terugkerende facturen brengt u vanaf nu onder in abonnementen. Eénmalig bepaalt u de cyclus, vervolgens gaat alles automatisch.

Eenduidige vastlegging

 Eenduidige vastlegging

Het abonnement kan eenduidig worden vastgelegd. U maakt één of meerdere abonnementsregels aan
per organisatie.

Geen handwerk niet meer

Geen handwerk meer

Tijdens de facturatie van al uw abonnementen worden automatisch journaalposten aangemaakt.
Geen handwerk meer! 


Abonnementen software

 Geen stress meer over periodieke facturatie!


Uw organisatie heeft te maken met veel periodieke facturen, zoals abonnementen, lidmaatschappen, huurbedragen of voorschotnota's. U wilt hier niet teveel tijd aan besteden. Het zijn namelijk elke periode dezelfde terugkerende facturen
die u aan de klant verstuurt.

Met het onderdeel abonnementen in de ERP-software wordt dit proces volledig geautomatiseerd. U geeft per klant of project de factuurcyclus aan en de facturen worden automatisch gegenereerd. Dit bespaart veel tijd en geeft rust en zekerheid.

Meer weten over onze abonnementen software?

Snel en foutloos

Periodiek factureren


Voegt u regelmatig abonnementen toe? Of levert u één product of dienst aan meerdere afnemers? Dan is het veel eenvoudiger om een bestaand standaardabonnement te kopiëren, in plaats van elke keer een nieuw abonnement aan te maken. 

Met Abonnementen van AFAS bespaart u in dit geval veel tijd. U kunt snel en simpel een nieuw abonnement toevoegen en tegelijkertijd de foutmarge aanzienlijk verlagen. Hoe minder nieuwe invoer hoe beter. 

Lees hier hoe u de foutkans vermindert met Abonnementen.

Volledige integratie

Nooit meer overkloppen


Het onderdeel abonnementen werkt naadloos samen met CRM en Financieel. Zo heeft u altijd actuele klantgegevens zodat (digitale!) facturen altijd naar het juiste adres verstuurd worden.

De integratie met Financieel zorgt er automatisch voor dat er journaalposten worden aangemaakt tijdens de facturatie. Afwijkingen kunnen per periode worden toegevoegd. Deze wijzigingen zijn uiteraard direct geborgd in het digitale dossier.

Lees hier hoe Abonnementen uw werk makkelijker maakt.Met één druk op de knop factureren!

“Vroeger hadden we verschillende Excels om onze licenties te kunnen facturen, dit was omslachtig, tijdrovend en negen van de 10 keer ging dit fout. Nu factureren we met een druk op de knop worden de nodige rapporten voor ons management automatisch gemaakt."

Roger lambie - Zaakvoerder - GPS


Meer weten over onze abonnementen software?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Of voor persoonlijk advies - Bel 015 28 19 10