Abonnementen software automatiseert repeterende facturen

Maak het bedrijf sterker zonder handwerk! Periodiek factureren en eenmalige vastlegging vormen de basis voor een efficiënte bedrijfsvoering.

 

 

Abonnementenbeheer

Geen stress meer over periodieke facturatie!

 

Jouw organisatie heeft te maken met veel periodieke facturen, zoals abonnementen, lidmaatschappen, huurbedragen of voorschotnota's. Je wil hier niet teveel tijd aan besteden. Het zijn namelijk elke periode dezelfde terugkerende facturen die je naar de klant verstuurt.

Met het onderdeel abonnementen in de ERP-software wordt dit proces volledig geautomatiseerd. Je geeft per klant of project de factuurcyclus aan en de facturen worden automatisch gegenereerd. Dit bespaart veel tijd en geeft rust en zekerheid.

Snel en foutloos

Periodiek factureren

 

Voeg je regelmatig abonnementen toe? Of lever je één product of dienst aan meerdere afnemers? Dan is het veel eenvoudiger om een bestaand standaardabonnement te kopiëren, in plaats van elke keer een nieuw abonnement aan te maken. Met Abonnementen van AFAS bespaar je in dit geval veel tijd. Je kan snel en simpel een nieuw abonnement toevoegen en tegelijkertijd de foutmarge aanzienlijk verlagen. Hoe minder nieuwe invoer hoe beter. 

 

Volledige integratie

Nooit meer overkloppen

 

Het onderdeel abonnementen werkt naadloos samen met CRM en Financieel. Zo heb je altijd actuele klantgegevens zodat (digitale) facturen altijd naar het juiste adres verstuurd worden. De integratie met Financieel zorgt er automatisch voor dat er journaalposten worden aangemaakt tijdens de facturatie. Afwijkingen kunnen per periode worden toegevoegd. Deze wijzigingen zijn uiteraard direct geborgd in het digitale dossier.                

 Eenduidige vastlegging

 

Het abonnement kan eenduidig worden vastgelegd. Je maakt één of meerdere abonnementsregels aan per organisatie.

Geen handwerk meer

 

Tijdens de facturatie van al jouw abonnementen worden automatisch journaalposten aangemaakt. Geen handwerk meer! 

Periodiek factureren

 

Terugkerende facturen breng je vanaf nu onder in abonnementen. Eénmalig bepaal je de cyclus, vervolgens gaat alles automatisch.

Meer weten over onze abonnementen software?

 

 

Met één druk op de knop factureren!

“Vroeger hadden we verschillende Excels om onze licenties te kunnen facturen, dit was omslachtig, tijdrovend en negen van de 10 keer ging dit fout. Nu factureren we met een druk op de knop worden de nodige rapporten voor ons management automatisch gemaakt."

Roger Lambie - Zaakvoerder - GPS Time tracking & Security

Voordelen van een abonnementenbeheer software

Abonnementenbeheer software apart inkopen en koppelen met je andere systemen? Of wil je al je abonnementen beheren en eenvoudig factureren in één geïntegreerd systeem? Wij sommen de voordelen van een totaaloplossing hieronder voor jou op. Zo kan je snel de juiste keuze maken over abonnementenbeheer software.

  • Automatisch factureren
  • Contracten vastleggen
  • Inzicht met dashboards
  • Standaard onderdeel van onze ERP-software
  • Integratie met CRM zorgt voor één compleet dossier

Meer weten over onze abonnementen software?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Of voor persoonlijk advies - bel 015 28 19 10