Abonnementen 

Maak het bedrijf sterker zonder handwerk! Periodiek factureren en eenmalige vastlegging vormen de basis voor een efficiënte bedrijfsvoering.

Periodiek Factureren

Periodiek Factureren

Terugkerende facturen breng je vanaf nu onder in abonnementen. Eénmalig bepaal je de cyclus, vervolgens gaat alles automatisch.

Eenduidige vastlegging

 Eenduidige vastlegging

Het abonnement kan eenduidig worden vastgelegd. Je maakt één of meerdere abonnementsregels aan
per organisatie.

Geen handwerk niet meer

Geen handwerk meer

Tijdens de facturatie van al jouw abonnementen worden automatisch journaalposten aangemaakt.
Geen handwerk meer! 


Abonnementen software

 Geen stress meer over periodieke facturatie!


Jouw organisatie heeft te maken met veel periodieke facturen, zoals abonnementen, lidmaatschappen, huurbedragen of voorschotnota's. Je wil hier niet teveel tijd aan besteden. Het zijn namelijk elke periode dezelfde terugkerende facturen
die je aan de klant verstuurt.

Met het onderdeel abonnementen in de ERP-software wordt dit proces volledig geautomatiseerd. Je geeft per klant of project de factuurcyclus aan en de facturen worden automatisch gegenereerd. Dit bespaart veel tijd en geeft rust en zekerheid.

Meer weten over onze abonnementen software?

Snel en foutloos

Periodiek factureren


Voeg je regelmatig abonnementen toe? Of lever je één product of dienst aan meerdere afnemers? Dan is het veel eenvoudiger om een bestaand standaardabonnement te kopiëren, in plaats van elke keer een nieuw abonnement aan te maken. 

Met Abonnementen van AFAS bespaar je in dit geval veel tijd. Je kan snel en simpel een nieuw abonnement toevoegen en tegelijkertijd de foutmarge aanzienlijk verlagen. Hoe minder nieuwe invoer hoe beter. 

Lees hier hoe je de foutkans vermindert met Abonnementen.

Volledige integratie

Nooit meer overkloppen


Het onderdeel abonnementen werkt naadloos samen met CRM en Financieel. Zo heb je altijd actuele klantgegevens zodat (digitale) facturen altijd naar het juiste adres verstuurd worden.

De integratie met Financieel zorgt er automatisch voor dat er journaalposten worden aangemaakt tijdens de facturatie. Afwijkingen kunnen per periode worden toegevoegd. Deze wijzigingen zijn uiteraard direct geborgd in het digitale dossier.

Lees hier hoe Abonnementen jouw werk makkelijker maakt.Met één druk op de knop factureren!

“Vroeger hadden we verschillende Excels om onze licenties te kunnen facturen, dit was omslachtig, tijdrovend en negen van de 10 keer ging dit fout. Nu factureren we met een druk op de knop worden de nodige rapporten voor ons management automatisch gemaakt."

Roger lambie - Zaakvoerder - GPS


Meer weten over onze abonnementen software?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Of voor persoonlijk advies - Bel 015 28 19 10