ERP Direct

Snel van start met de software van AFAS, zonder eenmalige investeringen

 •  Alles-in-één-bedrag, geen opstartkosten (Bijv. €500,- per maand voor 10 medewerkers)
 •  Binnen twee weken starten dankzij de AFAS Template en jouw commitment
 •  Je krijgt de beschikking over de volledige ERP software van AFAS, geen uitgeklede versie
 

ERP Direct

Snel van start met de software van AFAS, zonder eenmalige investeringen

 
Wil jij je bedrijf verder professionaliseren? Profiteer dan van de kracht van het ERP-pakket van AFAS met ERP Direct. Dan kun je al na twee weken starten met CRM, je boekhouding en je projectadministratie zonder eenmalige investering vooraf. Speciaal bedoeld voor ambitieuze bedrijven met 10 tot 25 medewerkers.
 
 •  Alles-in-één-bedrag, geen opstartkosten (Bijv. €500,- per maand voor 10 medewerkers)
 •  Binnen twee weken starten dankzij de AFAS Template en jouw commitment
 •  Je krijgt de beschikking over de volledige ERP software van AFAS, geen uitgeklede versie

 

 

Eén pakket om al jouw processen in vast te leggen

Goede software is essentieel voor iedere organisatie. Je bespaart veel tijd door trage, handmatige processen via de software te laten verlopen. Je werkt daardoor sneller en gestructureerder. Bovendien ben je minder afhankelijk van een locatie. Een goed ERP-systeem kan zelfs een deel van de administratie helemaal automatisch laten verlopen. De tijd die je terugverdient, kan je inzetten voor belangrijke zaken: je medewerkers en klanten!

Wat levert dat op?

 • Meer zekerheid en werkplezier door actueel inzicht in de organisatie
 • Minder administratieve taken en handelingen
 • Tevreden klanten
 • Grip op actuele wetgeving

Wat zijn de voordelen van ERP Direct?

Kies je ERP Direct pakket

Financieel & CRM + Ordermanagement of Projecten 

 

Samen met de template van AFAS, jouw inzet en de hulp van een consultant op afstand krijg je een vliegende start. Hierdoor ben je in 2 weken al up-and-running met de onderdelen Financieel, CRM en Projecten of Ordermanagement, net wat voor jouw bedrijf van belang is. Later kun je natuurlijk ook andere onderdelen van AFAS in gebruik nemen. 

Financieel, CRM & Ordermanagement

Geschikt tot 25 medewerkers


 •  Financieel
 •  CRM / Sales
 •  Ordermanagement
 •  Assemblage (1 niveau)
 •  Inkoop
 •  Autorisatie

Weten wat je nog meer krijgt?

Financieel, CRM & Projecten

Geschikt tot 25 medewerkers


 •  Financieel
 •  CRM / Sales
 •  Projectmanagement
 •  Autorisatie

Starten met AFAS is niet spannend

Wij helpen je de stap te maken


Om het maximale uit de software te halen, is het van belang om die vanaf het begin goed in te richten. Samen met de template van AFAS, jouw inzet en de hulp van een consultant op afstand krijgt jouw implementatie een vliegende start.

De implementatie zal volledig online plaatsvinden. In onze software hebben wij alvast een hoop processen ingericht aan de hand van onze ervaring met ruim 12.000 implementaties en onze visie op een goed geautomatiseerde organisatie. Hierdoor kun je sneller aan de slag. Dit scheelt je tijd én geld.

De software leren kennen

Je volgt 2 dagen een cursus

 
 • Je krijgt toegang tot online cursusmateriaal om de software te leren kennen!

Consultant op afstand

Samen de inrichting doen

 
 • We zetten de basis vast voor je klaar
 • De consultant richt samen met jou de primaire processen in

Consultancywerkzaamheden in de implementatiefase zijn inbegrepen in je abonnement.

Livegang met AFAS

Feestmomentje!

 
 • We zetten al jouw data over naar AFAS
 • Je gaat live met ERP Direct!

Veelgestelde vragen

Krijg direct antwoord op de veelgestelde vragen.

> Naar het overzicht

Veelgestelde vragen

Krijg direct antwoord op de veelgestelde vragen.

> Naar het overzicht

Dienstverlening

Ook na de implementatie helpen we je graag verder.

> Bekijk onze dienstverlening

Dienstverlening

Ook na de implementatie helpen we je graag verder.

> Bekijk onze dienstverlening

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Veelgestelde vragen ERP Direct

 

 Welke functionaliteit is inbegrepen in ERP Direct?

Je beschikt over de volledige ERP-oplossing van AFAS, maar we beperken ons in de implementatie tot de twee pakketten zoals hierboven beschreven. Een gedetailleerdere omschrijving van de functionaliteit per pakket vind je in onze brochure.

 Hoe lang duurt het voordat ik kan starten met jullie software?

Dat is afhankelijk van jouw wensen en beschikbare tijd. Na jouw keuze voor ERP Direct gaan wij gelijk aan de slag voor je, bijvoorbeeld met het klaarmaken van onze software voor jouw organisatie. Daarnaast vragen we van jou om tijd vrij te maken voor het volgen van online cursussen. Vanuit AFAS is het haalbaar om binnen twee weken live te gaan met de primaire processen van ERP Direct. Uiteraard is het geen probleem als het jouw voorkeur heeft om dit te verspreiden over een langere periode.

 Wat wordt bedoeld met de template van AFAS?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij ruim 12.000 klanten geïmplementeerd. Op basis hiervan hebben wij een template ingericht die continu wordt aangevuld. In de zakelijke dienstverlening en bij handelsbedrijven zijn enorm veel administratieve processen gelijk aan elkaar. Deze processen zijn geborgd in een speciale template voor het bedrijfsleven. Je processen worden dus altijd zo optimaal en actueel mogelijk ingericht. De template is in principe voor elk bedrijf te gebruiken.

 Hoeveel tijd moet ik vrij maken om te investeren in kennis?

Hou rekening met 2 dagen online cursus om jouw eigen basiskennis neer te zetten. De cursus volg je vanaf je eigen werkplek. Met deze basiskennis maak je een vliegende start. Uiteraard zijn er meerdere cursustrajecten te volgen om je kennis uit te breiden.

 Kan ik mijn licentie uitbreiden met oog op de groei van mijn bedrijf in de toekomst?

Het is dagelijks mogelijk om je licentie uit te breiden. Via ons klantportal (klant.afas.be) vind je een overzicht van jouw actieve abonnement(en). Dit is ook de plek waar je zelf je licentie kan wijzigen. Al onze klanten werken met precies dezelfde versie van ons ERP-pakket. Dus de software groeit gewoon met je mee als jouw bedrijf ook groeit. Geen overstap of dure investeringen wanneer je bedrijf groeit dus! En ook als het even tegenzit, kan je het aantal licenties zelf, kosteloos, aanpassen. Dit wordt in de eerst volgende maand dan verwerkt.

 Kan ik gegevens overzetten vanuit een ander softwarepakket naar AFAS?

Een nieuw softwarepakket biedt kansen! Je kunt namelijk met een schone lei verder. En je oude data? Halverwege een boekjaar? Ook daar zijn oplossingen voor. Bij AFAS hebben we gelukkig veel ervaring met het overstappen van softwarepakket. Zo stap je eenvoudig over van bijvoorbeeld AccountView, Exact, Unit4 of andere softwarepakketten. Met een goede voorbereiding valt het best mee. Daarom helpen we je graag op weg. Overstappen van softwarepakket hoeft dus niet spannend te zijn.

 Hoe ziet de ondersteuning en dienstverlening eruit na live-gang?

Tijdens de implementatie helpen onze consultants op afstand bij de inrichting van de software en de begeleiding hiervan. Na livegang zijn er diverse mogelijkheden waar je terecht kan met jouw vragen. We hebben ze op een rijtje gezet:

 • Help Center en Support
  Het Help Center is dé zoekmachine voor het antwoord op je vraag. Gemiddeld worden 80% van de vragen al beantwoord in het Help Center! Loop je tegen een probleem aan tijdens het uitvoeren van je dagelijkse werkzaamheden wat je niet kan oplossen met het Help Center? Dan helpt AFAS Support je dit probleem gratis op te lossen. 7 collega's verdeeld over 2 gespecialiseerde teams staan voor je klaar om je te helpen.
 • Servicemanagement
  Heb je een kleine inrichtingsvraag? Een nieuwe workflow of nieuw proces in de software waar je snel mee aan de slag wil? Dit pakken we direct op met de servicemanager. De inrichting kan op afstand uitgevoerd worden, terwijl jij doorgaat met je werk, maar óók samen met jou. Zo dragen wij kennis over aan jou en heb je ons de volgende keer niet meer nodig. De servicemanager is jouw flexibele consultant op afstand en is per uur in te schakelen.
 • Consultancy
  AFAS consultants hoeven geen vaste parkeerplaats bij jouw bedrijf. Wij gaan er namelijk van uit dat onze consultant je doelgericht ondersteunt, zodat je als organisatie voornamelijk zelfstandig verder kunt. Mocht je in de toekomst verder willen optimaliseren, staan onze consultants natuurlijk voor je klaar.

Wil je meer weten over onze software?

Neem contact met ons op!
Persoonlijk advies nodig? Bel dan
015 28 19 10