Je sociaal secretariaat wordt gekoppeld met onze HR software

Onze oplossing is naadloos geïntegreerd met Acerta, Group S en SD Worx. Zo bespaar je nog meer tijd en kosten. Handmatig en foutgevoelig invoerwerk is verleden tijd!
Integratie met Sociaal secretariaat

Integratie met sociaal secretariaat


Hiermee bespaar je veel tijd en kosten, verminder je de foutkans en vergroot je het werkplezier van zowel jouw medewerkers als HR-managers. Handmatige en foutgevoelige handelingen zijn niet meer aan de orde. Je kan zelfs opdracht geven tot het uitbetalen van voorschotten of lonen via AFAS.

Stuur op uitzonderingen

Automatische aanlevering

De sociaal secretariaten krijgen periodiek hun input vanuit de bij hun aangesloten bedrijven in de vorm van een elektronisch bestand. In de e-HR software van AFAS genereer je eenvoudig de bestanden voor het sociaal secretariaat. Naast uitbetaling van salarissen kan uitbetaling van voorschotten op salaris, gegevens van leasewagens en gewerkte uren van medewerkers in hetzelfde bestand worden meegenomen.  

Uw voordelen

Jouw voordelen

Geen dubbele invoer dankzij de volledige integratie met Acerta, Group S en SD Worx. Je hebt inzicht in de dossiers van jouw medewerkers vanuit 1 plek. De medewerker voert zelf mutaties uit, waardoor er tijd ontstaat voor het HR-beleid en het bespaar je kosten.

Koppeling van E-HRM software met sociaal secretariaten

Onderstaand filmpje legt de integratie van AFAS met sociaal secretariaten uit

Wil je meer weten over de koppelingen?
Sneller, beter én transparanter

“Het HR-pakket van AFAS bespaart ons enorm veel tijd. Vroeger duurde de loonberekening twee volledige dagen. Een absurde kost!"

Julie Temmerman – HR Manager - Plastic omnium

Wil je meer weten over onze koppelingen?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 015 28 19 10