Alles in één pakket


De Gehele personeelsadministratie in één online softwarepakket. Dat betekend eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie. Van salarisverwerking tot verlof en verzuim, alle aspecten van het personeelsbeleid worden gestroomlijnd en inzichtelijk gemaakt. Overigens zijn alle belangrijke HR-zaken 24/7 voor iedereen online beschikbaar, zodat de HR-afdeling komaf kan maken met het invoeren van gegevens. 


Gemakkelijk en betaalbaar


Je heeft geen toegevingen te doen. Onze HR-software is flexibel, gebruiksvriendelijk en makkelijk in te richten. Vaak kan je met één dag opleiding direct aan de slag! Gedaan met prijzige consultancy als er iets gewijzigd moet worden. Wij geven jou de middelen om het helemaal zelf te doen. Zo bespaar je niet enkel tijd maar ook geld.


Laat administratief werk verdampen


Als HR-manager bent u veel tijd kwijt met administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlof en ziekmeldingen. Daardoor komt u bijna niet toe aan de core business van het vak: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van de medewerkers. En dat zijn nu juist de mooie kanten van uw vak!

Met de HR-software automatiseert u gemakkelijk veel administratieve activiteiten. Werk verdampt door gebruik van Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS). 
Ook zij werken al met de HR-software van AFAS


 De belangrijkste onderdelen Personeelsadministratie 

Zou het niet handiger zijn als al jouw administratieve HR-processen kan borgen in één geïntegreerd systeem in plaats van in allerlei losse applicaties en Excellijsten? Dat zorgt voor meer efficiëntie, inzicht en structuur op jouw afdeling!


HR Self Service

biedt de mogelijkheid om medewerkers en managers via een portal te betrekken bij de HR-processen. Daarmee kunnen ze alle HR-informatie die voor hen relevant is makkelijk raadplegen en aanpassen. Een win-win situatie voor iedereen.


HR Management

Weet jij precies hoe jouw organisatie ervoor staat? Met de analyses en rapportages van HRM en Payroll heb je op elk moment van de dag, met een druk op de knop, inzicht in belangrijke kern- en stuurgetallen van de afdeling en organisatie.


Salarisadministratie

De HR-software van AFAS is met de grootste sociale secretariaten van België gekoppeld, zodat de salarisverwerking geïntegreerd kan worden. Door de volledig integratie hoeft u niets meer handmatig vast te leggen en worden alle salarissen met één druk op de knop berekend. 


Competentiemanagement

Met één klik krijg je een overzicht van alle functiecompetenties per niveau. AFAS levert standaard 150 competenties mee op basis waarvan de HR-professional per verantwoordelijkheid een competentiematrix kan maken. Zo krijg je de juiste persoon op de juist plaats! Meer weten? Bekijk onze pagina omtrent competentiemanagement.Documentmanagement

Met documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in jouw organisatie. Met één simpele handeling haal je documenten, berichten en andere informatie boven die je nodig hebt. Medewerkers kunnen overeenkomsten goedkeuren via workflows en digitaal ondertekenen zoals bijvoorbeeld een contractuele wijziging.

Klant aan het woord: Kinepolis

Maïté Bourgeois- HR information system manager


Bekijk de video van Kinepolis

"Tijdswinst zorgt voor een verschuiving van payroll-administratie naar investeren in het personeel"

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Download en lees de hele informatiebrochure!


Employee Self Service


HR-software betekent dat u kiest voor Employee Self Service (ESS). Hiermee kunnen uw medewerkers de voor hen essentiële HR-informatie makkelijk raadplegen en wijzigen. ESS is, in tegenstelling tot de HR-afdeling, 24/7 voor iedereen digitaal beschikbaar. Medewerkers kunnen HR informatie raadplegen en muteren wanneer het hen uitkomt, zonder dat ze afhankelijk zijn van de HR-afdeling. 

Lees meer over de kracht van Employee Self Service

Manager Self Service


De HR-software bestaat naast Employee Self Service (ESS) ook uit Manager Self Service (MSS). Hiermee kun u lijnmanagers door middel van automatisering en digitalisering meer bij HR-taken betrekken. Hierdoor zijn ze beter geïnformeerd over de HR-zaken die spelen op hun afdeling en kunnen ze sturen waar nodig. De rol van de HR verandert van faciliteren en administreren in controleren en aansturen. Daardoor houd u tijd over voor visie, advies en beleid.

Lees meer over de kracht van Manager Self ServiceModerne HR-software

"In een grote organisatie is het complex om de gegevens en historiek van alle medewerkers te beheren. Daarom bieden we het "employee self service-luik" aan zodat elke medewerker zelf bepaalde gegevens kan aanpassen. 

Raf Heroes - HR Advisor- Randstad


Klaar voor de toekomst


Met de HR-software is uw organisatie klaar voor de toekomst. 
Slim automatiseren biedt efficiëntie en structuur op de afdeling, maakt salaris verwerken eenvoudig en draagt bij aan een papierloze werkomgeving. Met E-HRM bent u klaar voor de komst van generatie Y. Het geeft u niet alleen grip op de HR-processen, maar creëert ook transparantie in de organisatie en verbindt mensen en afdelingen.


De voordelen

  • Eenmalige vastlegging
  • Geld, tijd en papier besparen
  • Gebruiksvriendelijk onderhouden


  • Meer visie, advies en beleid
  • Actuele management informatie
  • Payroll is één druk op de knop

HRM-Software, wat levert het op?


Wilt u meer weten over E-HRM?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Of voor persoonlijk advies - Bel dan 015 28 19 10