E-HRM 


Met AFAS verdampt het administratief werk, waardoor jij meer tijd hebt voor de kernzaken van de HR afdeling. Lees alle voordelen hier.
Alles in één pakket


De gehele personeelsadministratie in één online softwarepakket. Dat betekent eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie. Van salarisverwerking tot verlof en verzuim, alle aspecten van het personeelsbeleid worden gestroomlijnd en inzichtelijk gemaakt. Overigens zijn alle belangrijke HR-zaken 24/7 voor iedereen online beschikbaar, zodat de HR-afdeling komaf kan maken met het invoeren van gegevens. 


Gemakkelijk en betaalbaar


Je hoeft geen toegevingen te doen. Onze HR-software is flexibel, gebruiksvriendelijk en makkelijk in te richten. Vaak kan je met één dag opleiding direct aan de slag! Gedaan met prijzige consultancy als er iets gewijzigd moet worden. Wij geven jou de middelen om het helemaal zelf te doen en de volledige levensweg van sollicitatie naar onboarding en uiteindelijke exitgesprekken te waarborgen in het systeem. Zo bespaar je niet enkel tijd maar ook geld.


Laat administratief werk verdampen


Als HR-manager ben je veel tijd kwijt met administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlof en ziekmeldingen. Daardoor kom je bijna niet toe aan de core business van het vak: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van de medewerkers. En dat zijn nu juist de mooie kanten van jouw vak! Met de HR-software automatiseer je gemakkelijk veel administratieve activiteiten. Werk verdampt door gebruik van Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS).

Ook zij werken al met de HR-software van AFAS

 De belangrijkste onderdelen 

Personeelsadministratie 


Zou het niet handiger zijn als al jouw administratieve HR-processen kan borgen in één geïntegreerd systeem in plaats van in allerlei losse applicaties en Excellijsten? Dat zorgt voor meer efficiëntie, inzicht en structuur op jouw afdeling!

HR Self Service


Biedt de mogelijkheid om medewerkers en managers via een portal te betrekken bij de HR-processen. Daarmee kunnen ze alle HR-informatie die voor hen relevant is makkelijk raadplegen en aanpassen. Een win-win situatie voor iedereen.

HR Management


Weet jij precies hoe jouw organisatie ervoor staat? Met de analyses en rapportages van HRM en Payroll heb je op elk moment van de dag, met een druk op de knop, inzicht in belangrijke kern- en stuurgetallen van de afdeling en organisatie.

Werving & selectie


In het werven en selecteren van nieuwe, goede medewerkers kruipt veel tijd, onder meer in de administratieve ondersteuning van het sollicitatieproces. Ook wilt u gegevens van kandidaten niet alleen goed kunnen registreren, maar ze later ook weer snel terug kunnen vinden om ze te kunnen matchen met een nieuwe vacature. Met Werving & Selectie beheert u de vele benodigde gegevens op een efficiënte manier en dus bespaart u heel wat tijd.

Salarisadministratie


De HR-software van AFAS is met de grootste sociale secretariaten van België gekoppeld, zodat de salarisverwerking geïntegreerd kan worden. Door de volledig integratie hoef je niets meer handmatig vast te leggen en worden alle salarissen met één druk op de knop berekend. 

Competentiemanagement


Met één klik krijg je een overzicht van alle functiecompetenties per niveau. AFAS levert standaard 150 competenties mee op basis waarvan de HR-professional per verantwoordelijkheid een competentiematrix kan maken. Zo krijg je de juiste persoon op de juist plaats! Meer weten? Bekijk onze pagina omtrent competentiemanagement.

Documentmanagement


Met documentmanagement digitaliseer je alle communicatie en informatie in jouw organisatie. Met één simpele handeling haal je documenten, berichten en andere informatie boven die je nodig hebt. Medewerkers kunnen overeenkomsten goedkeuren via workflows en digitaal ondertekenen zoals bijvoorbeeld een contractuele wijziging.

Moderne HR-software

"In een grote organisatie is het complex om de gegevens en historiek van alle medewerkers te beheren. Daarom bieden we het "employee self service-luik" aan zodat elke medewerker zelf bepaalde gegevens kan aanpassen. "

Raf Heroes - HR Advisor- Randstad

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Download en lees de hele informatiebrochure!


Employee Self Service

HR-software betekent dat je kiest voor Employee Self Service (ESS). Hiermee kunnen jouw medewerkers de voor hen essentiële HR-informatie makkelijk raadplegen en wijzigen. ESS is, in tegenstelling tot de HR-afdeling, 24/7 voor iedereen digitaal beschikbaar. Medewerkers kunnen HR-informatie raadplegen en muteren wanneer het hen uitkomt, zonder dat ze afhankelijk zijn van de HR-afdeling.                                                                                                                  

Lees meer over de kracht van Employee Self Service

Manager Self Service

De HR-software bestaat naast Employee Self Service (ESS) ook uit Manager Self Service (MSS). Hiermee kun je managers door middel van automatisering en digitalisering meer bij HR-taken betrekken. Hierdoor zijn ze beter geïnformeerd over de HR-zaken die spelen op hun afdeling en kunnen ze sturen waar nodig. De rol van de HR verandert van faciliteren en administreren naar controleren en aansturen. Daardoor hou je tijd over voor visie, advies en beleid.

Lees meer over de kracht van Manager Self Service

Wil je meer weten over de HR Software van AFAS?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 015 28 19 10


Klaar voor de toekomst


Met de HR-software is jouw organisatie klaar voor de toekomst. Slim automatiseren biedt efficiëntie en structuur op de afdeling, maakt salaris verwerken eenvoudig en draagt bij aan een papierloze werkomgeving. Met E-HRM ben je klaar voor de komst van generatie Y. Het geeft je niet alleen grip op de HR-processen, maar creëert ook transparantie in de organisatie en verbindt mensen en afdelingen.


De voordelen

  • Eenmalige vastlegging
  • Geld, tijd en papier besparen
  • Gebruiksvriendelijk


  • Meer tijd voor visie en beleid
  • Actuele management informatie
  • Payroll is één druk op de knop

HRM-Software, wat levert het op?


terug naar begin