E-HRM 

  Voor uw personeelsbeleid 


Checklist al uw personeelsadministratie in één online softwarepakket.

Alles in één pakket

De gehele personeelsadministratie in één online softwarepakket. Dat betekent eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie.

Gemakkelijk én betaalbaar.
HR-software die voor iedereen gemakkelijk werkt en betaalbaar is voor de organisatie

Gemakkelijk én betaalbaar

U hoeft geen toegevingen te doen. Ons HR-softwarepakket is flexibel, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en helpt u geld en tijd te besparen.

HR-software in de cloud. personeelsgegevens en belangrijke HR-zaken zijn altijd online beschikbaar door iedereen die ze nodig heeft. 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

HR-Software in de cloud

Alle belangrijke HR-zaken 24 /7 voor iedereen online beschikbaar, zonder dat de HR-afdeling daar aan te pas komt.

Maak de switch van een operationeel naar een strategisch HRM!

HR-software

Laat administratief werk verdampen


Als HR-manager bent u veel tijd kwijt met administratieve taken, zoals het verwerken en registreren van verlof en ziekmeldingen. Daardoor komt u bijna niet toe aan de core business van het vak: persoonlijke ontwikkeling, loopbaanontwikkeling en coaching van de medewerkers. En dat zijn nu juist de mooie kanten van uw vak!

Met de HR-software automatiseert u gemakkelijk veel administratieve activiteiten. Werk verdampt door gebruik van Employee Self Service (ESS) en Manager Self Service (MSS). 

De belangrijkste onderdelen

Personeelsadministratie

Personeelsadministratie

Zou het niet handiger zijn als u alle administratieve HR-processen kan borgen in één geïntegreerd systeem in plaats van in allerlei losse applicaties en Excellijsten? Dat zorgt voor efficiëntie, inzicht en structuur op uw afdeling!  


HR Self Service

HR Self Service

biedt de mogelijkheid om medewerkers en managers via een portal te betrekken bij de HR-processen. Daarmee kunnen ze alle HR-informatie die voor hen relevant is makkelijk raadplegen en muteren. Een win-win situatie voor iedereen.

HRM-management

HR - management

Weet u precies hoe uw organisatie ervoor staat?
Met de analyses en rapportages van HRM en Payroll hebt u op elk moment van de dag, met een druk op de knop, inzicht in belangrijke kern- en stuurgetallen van de afdeling en organisatie.

Salarisadministratie

Salarisadministratie

De HR-software van AFAS is met de grootste sociaal secretariaten van België gekoppeld, zodat de salarisverwerking geïntegreerd kan worden. 
Door de volledige integratie hoeft u niets meer handmatig vast te leggen en worden alle salarissen met één druk op de knop berekent.

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Klant aan het woord: Kinepolis

Maïté Bourgeois - HR information system manager


Bekijk de video van Kinepolis

"Tijdswinst zorgt voor een verschuiving van payroll-administratie naar investeren in het personeel"


Ook zij werken al met de HR-software van AFAS

Employee Self Service


Medewerkers betrekken bij HR-processen

HR-software betekent dat u kiest voor Employee Self Service (ESS). Hiermee kunnen uw medewerkers de voor hen essentiële HR-informatie makkelijk raadplegen en wijzigen. ESS is, in tegenstelling tot de HR-afdeling, 24/7 voor iedereen digitaal beschikbaar. Medewerkers kunnen HR informatie raadplegen en muteren wanneer het hen uitkomt, zonder dat ze afhankelijk zijn van de HR-afdeling. 

Lees meer over de kracht van Employee Self Service

Manager Self Service


Meer overzicht voor managers

De HR-software bestaat naast Employee Self Service (ESS) ook uit Manager Self Service (MSS). Hiermee kun u lijnmanagers door middel van automatisering en digitalisering meer bij HR-taken betrekken. Hierdoor zijn ze beter geïnformeerd over de HR-zaken die spelen op hun afdeling en kunnen ze sturen waar nodig. De rol van de HR verandert van faciliteren en administreren in controleren en aansturen. Daardoor houd u tijd over voor visie, advies en beleid.

Lees meer over de kracht van Manager Self ServiceModerne HR-software!

"In een grote organisatie is het complex om de gegevens en historiek van alle medewerkers te beheren. Daarom bieden we het "employee self service-luik" aan zodat elke medewerker zelf bepaalde gegevens kan aanpassen. 

Raf Heroes - HR Advisor- Randstad


Klaar voor de toekomst

24 /7 voor iedereen beschikbaar


Met de HR-software is uw organisatie klaar voor de toekomst. 
Slim automatiseren biedt efficiëntie en structuur op de afdeling, maakt salaris verwerken eenvoudig en draagt bij aan een papierloze werkomgeving. Met E-HRM bent u klaar voor de komst van generatie Y. Het geeft u niet alleen grip op de HR-processen, maar creëert ook transparantie in de organisatie en verbindt mensen en afdelingen.


Uw voordelen

  • Eenmalige vastlegging
  • Geld, tijd en papier besparen
  • Gebruiksvriendelijk onderhouden


  • Meer visie, advies en beleid
  • Actuele management informatie
  • Payroll is één druk op de knop

HRM-Software, wat levert het op?


Wilt u meer weten over E-HRM?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Of voor persoonlijk advies - Bel dan 015 28 19 10