21 - 100 medewerkers

Profiteer mee van een hoogwaardige standaard die afgestemd is op jouw onderneming.

 

Je bedrijfsprocessen automatiseren

Als ondernemer bepaal je de strategie van je eigen organisatie. De markt verandert snel en ook je concurrenten zitten niet stil. Het is dan ook logisch dat je op elk moment wilt weten hoe de organisatie presteert en waar je eventueel moet bijsturen. Met onze ERP-oplossing voor KMO's automatiseer je alle administratieve bedrijfsprocessen en heb je altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat.

Automatisering zorgt voor kostenbeheersing en efficiency. Dat maakt je organisatie flexibel zodat je op tijd kunt reageren als de markt weer in beweging is. Onze softwareoplossing is volledig geïntegreerd: van HRM tot CRM en van de financiële administratie tot de salarisadministratie. Dat voorkomt dubbele invoer, verbetert de wendbaarheid van de organisatie en voorkomt het onderhouden van ingewikkelde koppelingen.

Wil je weten wat onze ERP-oplossing voor jouw KMO kan betekenen?

Aan de slag met de template

Een template is eigenlijk niets anders dan dat wij al een groot deel van het werk voor jou hebben gedaan. Je wilt namelijk snel aan de slag gaan en daar helpen wij jou bij. Onze templates zijn gebouwd op basis van de ervaringen van meer dan 11.000 implementaties. Dankzij onze hoogwaardige standaard profiteer je dus van een snellere implementatie en van de ervaringen van andere organisaties in jouw sector.

Geschikt voor alle sectoren

Je hebt software nodig die perfect aansluit op jouw bedrijfsprocessen en waarmee je een optimaal resultaat behaalt. De software van AFAS is erg flexibel en daardoor volledig af te stemmen op jouw specifieke bedrijfssituatie. Gewoon binnen de standaard en zónder duur maatwerk.

Voor de verschillende sectoren hebben we ook specifieke functionaliteiten ontwikkeld. Daardoor werken zowel groothandels, dienstverlenende bedrijven, installatiebedrijven als zorginstellingen met dezelfde software. En ook dat biedt voordelen voor jou!

Inzicht met dashboards

Met de software van AFAS heb je altijd realtime inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat. AFAS levert standaard meer dan 200 dashboards uit waar je meteen gebruik van kunt maken. Het enige wat je nog hoeft te doen, is ze activeren. De data wordt vervolgens automatisch ingevoerd vanuit onze software.

Door de integratie van Business Intelligence is ons product in staat om diepgaande analyses te maken. Dankzij de handige visualisaties kan je heel gemakkelijk doorklikken tot op het kleinste niveau. Zo beschik je meteen over de juiste inzichten binnen jouw organisatie.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

ERP software brengt bedrijfsprocessen samen

In de ERP software van AFAS zijn alle administratieve bedrijfsprocessen in één softwareoplossing verwerkt. Dat betekent ook dat die gebruik maken van één database. Je kunt bedrijfsprocessen dus optimaal op elkaar gaan afstemmen. De verschillende administraties zijn volledig geïntegreerd met elkaar waardoor er geen ingewikkelde koppelingen gelegd moeten worden tussen de verschillende systemen.

Meer dan 12.000 organisaties werken met de software van AFAS

Organisaties uit allerlei verschillende sectoren werken met onze software. Van KMO's tot grote bedrijven. Meer dan 50 organisaties vertellen jou graag hoe zij van onze software gebruik maken. 

Laat je door hen inspireren! 

Jouw voordelen met AFAS Online 

AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin we de software aanbieden. Het zorgt ervoor dat de software snel en veilig bereikbaar is. Ook updates en back-ups worden automatisch doorgevoerd. De software wordt voor 100% in de Benelux ontwikkeld. 

  • Dagelijkse back-up
  • Automatische updates (software en cao's)
  • Geen investeringen in hardware 
  • Werken via het web of applicatie 
  • Dagelijkse opzegbaar (na één jaar)
  • ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd 
  • Data wordt in de Benelux ontwikkeld 
  • Je profiteert van de gemeenschappelijke kennis, ervaring en werkwijze van meer dan 12.000 klanten

Meer weten over onze software? 

We komen graag met jou in contact!