Eén softwarepakket voor het hele bedrijf! 

    Alles-in-één-pakket

Al jouw administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde pakket: van financieel management tot personeelsadministratie. Van logistiek en ordermanagement tot klantenbeheer en projectmanagement. Met AFAS worden alle processen geborgen in één centrale database. Zo voorkom je dubbel werk en hou je optimaal inzicht in de prestaties van het bedrijf met gebruiksvriendelijke rapporten en dashboards.

24/7 online beschikbaar

Je werkt met een volwaardige online versie van de software in plaats van een uitgeklede webapplicatie. Al het mobiel personeel kunnen dus altijd hun gegevens raadplegen en muteren. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding. Ook de veiligheid van de database wordt verzekerd in onze cloud-opslag.

Eén vast bedrag

Je betaalt één vast bedrag per maand voor het gebruik van onze software. Je kan dus snel over onze ERP-oplossing beschikken. Gedaan met hoge bijkomende kosten voor het gebruik van de verschillende modules. Daarnaast kan je door onze templates ook de implementatiekosten drukken. 


Volledig inzicht in uw bedrijfsvoering!

Tijd en geld besparen


Met onze ERP-software optimaliseer je de informatie- en communicatielijnen van jouw organisatie. Hierdoor verhoog je de efficiëntie, effectiviteit, flexibiliteit en klantgerichtheid. Je houd grip op de organisatie en heeft ten alle tijden inzicht in de bedrijfsvoering.

De visie achter de ERP-software van AFAS is dat alle processen volledig geautomatiseerd zijn in één pakket. Alle gegevens worden vastgelegd in één database, of het nu gaat om de financiële administratie, salarisadministratie of projectadministratie.


Ook zij werken reeds met de ERP-software van AFAS!

Lees hoe andere klanten onze software gebruiken


Ceulemans Security werkt met de ERP software van AFAS
Hoe GPS Time & Security de ERP software van AFAS gebruikt
Bij Greenock zorgt de software van AFAS voor meer inzicht

De belangrijkste onderdelen

Signalen

In ons pakket zitten standaard meer dan honderd signalen, maar je kan ook zelf zoveel signalen maken en beheren als je wilt. Dat is niet alleen erg handig, het vergroot ook de onderlinge betrokkenheid van jouw medewerkers. 

Geautomatiseerde controles

De software van AFAS bevat geïntegreerde modules om controles geautomatiseerd uit te voeren. Controles gebeuren zowel op de salarisadministratie als op de financiële administratie waardoor de kans op fouten aanzienlijk verminderd wordt. 

Werken vanuit de cloud

Wij bouwen voor jou een eigen intranet, volledig aangepast aan jouw eigen huisstijl. Hierdoor hebben alle medewerkers via ieder device, én via de mobiele app, 24/7 toegang tot de dagelijkse werkzaamheden.

Interactieve dashboards

Krijg grip op jouw organisatie door middel van geïntegreerde interactieve dashboards. Deze dashboards stellen jou in staat razendsnel visualisaties te maken waarmee alle strategische informatie inzichtelijk wordt. Van exploitatieoverzichten tot verzuimcijfers, jij hebt de volledig controle. 

Profit Agenda

Met de ERP-software van AFAS beschik je over een complete agenda die volledig met de Outlook agenda is geïntegreerd. Om het overzichtelijk te houden is er voor ieder afspraaktype een kleurindicatie beschikbaar. Zo kun je agenda's snel en effectief inzien en gemakkelijk afspraken plannen. 

Digitaal dossier

Een afspraak met een klant of relatie die je vastlegt met de agenda-functionaliteit, wordt automatisch toegevoegd aan het dossier van deze klant. Zo weet je zeker dat alle contactmomenten altijd goed worden vastgelegd. De afspraken en het digitale dossier kan je eenvoudig raadplegen op jouw smartphone of tablet.


Meer weten over onze software?


De voordelen

  • Eenmalige invoer van gegevens
  • Minder fouten en leuker werken
  • Meer kwaliteit en minder kosten
  • Online ERP-software 24/7 beschikbaar

Bekijk de video

ERP software: Hoe werkt het? Wat levert het jou op?

Meer weten over onze software?

Maak vrijblijvend een afspraak!

Voor persoonlijk advies bel gerust op het nummer 015 28 19 10