ERP Software 

Grip op al je bedrijfsprocessen door één geïntegreerde softwareoplossing. Verminder de administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie.

Onze visie op ERP Software

Veel administratieve bedrijfsprocessen in jouw organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van de (klant)relaties tot het uitbetalen van jouw medewerkers en van het registreren van projecturen tot de financiële administratie. Daarom hebben we één compleet systeem ontwikkeld, waarin al deze activiteiten plaatsvinden en samenkomen. Het resultaat? Jij verliest geen tijd aan dubbele vastlegging, werkt enorm efficiënt en kan je zorgeloos richten op de kerntaken!

Je wordt snel op weg geholpen, doordat we alvast een hoop bedrijfsprocessen klaar hebben staan voor gebruik. En dit op basis van de 'best practices' uit jouw sector. 


Weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?


De belangrijkste onderdelen van de software

Alle onderdelen werken samen vanuit één database

Financieel


Door de automatisering van het financiële proces stuur je alleen nog op de uitzonderingen.


HRM & Payroll


Ze horen samen en zitten ook samen in hetzelfde softwarepakket, geïntegreerd met je boekhouding.


Ordermanagement


Altijd inzicht in en overzicht over het inkoopproces met ordermanagement in AFAS Software.


Projecten & uren


Boek eenvoudig uren in je browser of in de app en krijg inzicht en controle over jouw projectadministratie.


Maar ook onder andere abonnementenmanagement, cursusmanagement, documentmanagement, fiscaal en inkoop zijn onderdeel van de ERP software van AFAS.

Je leest er alles over in onze brochure!

Geen compromis met ERP software

Werken met ERP software (ten opzichte van best of breed applicaties) hoeft absoluut geen compromis te zijn. Sterker nog, je bent ervan verzekerd dat de verschillende processen op elkaar afgestemd zijn. Zo hoef je dus geen ingewikkelde koppelingen te bouwen en te onderhouden, inloggen in allerlei verschillende applicaties en overal je informatie vandaan te halen.

Geautomatiseerde controles

De software van AFAS bevat geïntegreerde modules om controles geautomatiseerd uit te voeren. Controles gebeuren zowel op de salarisadministratie als op de financiële administratie waardoor de kans op fouten aanzienlijk verminderd wordt.  

Ook kun je zelf automatische taken en signalen laten genereren wanneer deze aan de door jou bepaalde voorwaarden voldoen.

 Lees er meer over in onze brochure

Interactieve dashboards

Het is tegenwoordig een onmisbaar middel om antwoord te krijgen op cruciale vragen die je concurrentievoordelen opleveren. Als het gaat om het verwerken en presenteren van grote hoeveelheden informatie is visualiseren het sleutelwoord.

Standaard levert AFAS meer dan 100 interactieve dashboards mee waarmee je volledig inzicht krijgt in hoe jouw organisatie het doet!

Lees er meer over in de brochure


Voor iedere bedrijfsgrootte en branche


Van organisaties met een klein aantal medewerkers tot corporates met duizenden medewerkers. Van zorginstellingen tot accountantskantoren, van bakkerijen tot bouwbedrijven, de software is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en iedere branche. Groeit jouw organisatie? Dan groeit de software met je mee. Zit het even tegen? De software zorgt ervoor dat de kwaliteit en schaalbaarheid van je processen gewaarborgd blijven.


Standaard op maat

Steeds meer organisaties kiezen voor een standaardoplossing in plaats van duur maatwerk. Zo profiteer je van de ervaringen van meer dan 11.000 klanten en hoef je het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Natuurlijk is de software wel volledig afgestemd op jouw organisatie, zodat het als gegoten past.

Lees meer over de standaardoplossing van AFAS in de brochure


Ook zij werken reeds met de ERP-software van AFAS!
Lees hoe klanten onze software gebruiken“We willen een ERP-systeem dat alles integreert” 


"Heldere dashboards houden ons op koers"


"Tijdswinst en overzicht met AFAS"

ERP in je broekzak met AFAS Pocket


Met de AFAS Pocket app heb je altijd en overal toegang tot je CRM, je verlof en verzuim, je openstaande taken en het dossier van jouw klanten, prospects en leveranciers.

Bekijk de NAW-gegevens van organisaties en personen, bel direct je contactpersonen vanuit de app, bekijk een klantdossier of navigeer eenvoudig naar het juiste adres via de Google Maps-integratie. Jij en jouw collega's profiteren van een makkelijke app, altijd en overal beschikbaar!

Lees meer over de AFAS Pocket App


De voordelen van online werken


Geen hoge eenmalige opstartkosten, maar een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze ERP software. Investeringen in hardware zijn met AFAS Online verleden tijd. Ook updates worden automatisch door AFAS gedaan. Zo ben je altijd bij zonder dat je het merkt. De software is via de cloud overal te gebruiken. Via web of via onze app, AFAS Pocket. 


Jouw voordelen 

Volledig in de cloud werken

Eenmalige invoer van data

Vast bedrag per maand

Dagelijks opzegbaar (na 1 jaar)Innovaties in de software worden constant toegevoegd

Werken via een app of het web

De data staat in in een beschermde cloudomgeving

Je bent verzekerd van een dagelijkse back-upMeer weten over de ERP Software van AFAS?
We komen graag met je in contact.

Advies op maat nodig? Bel: 015 - 28 19 10