De ERP-software van AFAS geeft je grip op al je bedrijfsprocessen

Met het geïntegreerde ERP-systeem van AFAS heb jij grip op al je bedrijfsprocessen. Wij verminderen jouw administratieve druk zodat jij je kan richten op de kerntaken van je organisatie.

 •  Software passend bij jouw organisatie.
 •  Werken via een app of via het internet.
 •  Jouw data in een veilige cloudomgeving.

 

 

Ruim 14.000 organisaties vertrouwen al op AFAS Software

Onze visie op ERP-software

Veel administratieve bedrijfsprocessen in jouw organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van de (klant)relaties tot het uitbetalen van je medewerkers en van het registreren van projecturen tot de financiële administratie. Daarom hebben we één compleet ERP-systeem ontwikkeld. Meer weten over wat zo'n ERP-systeem juist inhoudt? Lees het in onze blog!

In een ERP-systeem vinden al de bovenstaande activiteiten plaats. Het resultaat? Jij verliest geen tijd meer aan dubbele vastlegging, je werkt enorm efficiënt én je kan je zorgeloos richten op de kerntaken! Je wordt snel op weg geholpen doordat we al een hoop bedrijfsprocessen klaar hebben staan voor gebruik. En dat op basis van de best practices uit jouw sector.

Ben je benieuwd hoe je jouw bedrijfsprocessen kan automatiseren met onze ERP-software? Lees dan zeker ons e-book over bedrijfsprocessen. Hierin wordt toegelicht hoe je jouw bedrijfsprocessen kunt verbeteren.

Ons doel is om jouw organisatie beter te laten ondernemen!

Start vandaag met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Ons doel is om jouw organisatie beter te laten ondernemen!

Start vandaag met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Aquaconcept aan het woord over de ERP-software van AFAS

 
 •  Na amper een half jaar tijd waren we up en running.
 •  We hebben een duidelijk beeld over onze bestellingen en projecten.
 •  We blijven ontdekken met de software van AFAS!

De belangrijkste onderdelen van de software

Alle onderdelen werken samen vanuit één database

Maar ook abonnementenmanagement, cursusmanagement, documentmanagement en inkoop zijn onderdelen van de ERP-software van AFAS.

Maar ook abonnementenmanagement, cursusmanagement, documentmanagement en inkoop zijn onderdelen van de ERP-software van AFAS.

Je leest er alles over in onze brochure!

Eén totaaloplossing met ERP-software

Werken met ERP-software (ten opzichte van best of breed applicaties) hoeft absoluut geen compromis te zijn. Sterker nog, je bent ervan verzekerd dat de verschillende processen op elkaar afgestemd zijn. Zo hoef je dus geen ingewikkelde koppelingen te bouwen en te onderhouden, inloggen in allerlei verschillende applicaties en overal je informatie vandaan te halen.

Geautomatiseerde controles

Met meer dan 150 ingebouwde controles op wet- en regelgeving voorkom je fouten in het administratieve proces. Controles gebeuren zowel op de loonadministratie als op de financiële administratie. Daardoor vermindert de kans op fouten aanzienlijk.

Ook kun je zelf automatisch taken en signalen laten genereren wanneer die aan de door jou bepaalde voorwaarden voldoen.

 Lees er meer over in onze brochure

Interactieve dashboards

Het is tegenwoordig erg belangrijk om een antwoord te krijgen op cruciale vragen die je concurrentievoordelen opleveren. Volg je KPI's op aan de hand van interactieve dashboards. Twijfel je soms aan je KPI's? Download dit gratis e-book en ontdek wat een goede KPI is.

AFAS levert standaard meer dan 100 interactieve dashboards mee. Daarmee krijg je volledig inzicht in hoe jouw organisatie het doet!

Lees er meer over in de brochure

Voor kmo's en corporates in iedere sector

Van kleinere organisaties met een twintigtal medewerkers tot corporates met duizenden medewerkers. En van zorginstellingen tot accountantskantoren. Onze ERP-software is geschikt voor iedere kmo en corporate in iedere sector. Groeit jouw organisatie? Dan groeit de software met je mee! Zit het even tegen? Dan zorgt de software ervoor dat de kwaliteit en de schaalbaarheid van je processen gewaarborgd blijven.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS in jouw sector

Standaard op maat

Steeds meer organisaties kiezen voor een standaardoplossing in plaats van voor duur maatwerk. Zo profiteer je bij AFAS van de ervaringen van meer dan 14.000 klanten en hoef je het warm water niet opnieuw uit te vinden.

Natuurlijk stem je de software wel volledig af op jouw organisatie. Zo past het zeker als gegoten. Dankzij de standaard ben je sneller aan het werk, neem je nieuwe functionaliteiten sneller in gebruik én ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van je processen. Al benieuwd?

Lees meer over de standaardoplossing van AFAS in de brochure

ERP in je broekzak met AFAS Pocket

Met de AFAS Pocket App heb je altijd en overal toegang tot je CRM, je verlof, je verzuim en je openstaande taken. Daarnaast heb je ook altijd inzicht in het dossier van jouw klanten, prospects en leveranciers.

Je kan snel de gegevens van organisaties en personen opzoeken. Zo bel je direct contactpersonen vanuit de app, je bekijkt een klantdossier en je navigeert eenvoudig naar het juiste adres via de integratie met Google Maps. Jij en jouw collega's profiteren dus van een makkelijke app die altijd en overal beschikbaar is!

Lees meer over de AFAS Pocket App

De voordelen van online werken

Geen hoge eenmalige opstartkosten, maar een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze ERP-software. Investeringen in hardware zijn met AFAS Online verleden tijd. Ook updates worden automatisch door AFAS gedaan. Zo ben je altijd bij op het gebied van software, wet- en regelgeving zonder dat je het merkt. Je gebruikt de software via het internet of via onze AFAS Pocket App.

 

Jouw voordelen 

 • Volledig in de cloud werken
 • Eenmalige invoer van data
 • Vast bedrag per maand
 • Dagelijks opzegbaar (na 1 jaar)
 • Innovaties in de software worden constant toegevoegd
 • Werken via een app of via het internet
 • De data in een beschermde cloudomgeving
 • Dagelijkse back-up

Ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan zeker nog wat de belangrijkste voordelen voor jou zijn.

Wil je meer weten over de ERP-software van AFAS?

Wij helpen je jouw bedrijfsprocessen te automatiseren.

Of bel ons direct op 015 28 19 10