Fijn dat je erbij was!

Download hieronder de presentaties van je favoriete break-out sessies

 

Op 14 juni was jij aanwezig op onze AFAS Open. Op die dag werden de nieuwste HRM-functionaliteiten toegelicht. Verschillende sprekers presenteerden de nieuwigheden van Profit 21. Daarnaast lieten we ook bestaande functionaliteiten in de vorm van optimalisaties terugkomen in break-out sessies. Jij koos steeds zelf bij welk podium je aanwezig was. Wil je een bepaalde presentatie nog eens bekijken? Dat kan! Je vindt alle presentaties op deze pagina terug.

AFAS-sprekers

Verschillende collega's presenteerden de nieuwste funtionaliteiten van Profit 21 tijdens de AFAS Open. Download hieronder hun presentaties.

AFAS-partners

Ook onze partners hebben hun steentje kunnen bijdragen aan de AFAS Open. Ze vertelden je meer over de mogelijkheden van hun systemen. Hieronder vind je per partner de presentatie terug.

Efficiënter leren door gerichte evaluatie

Evaluaties en trainingen zijn scharniermomenten voor mensen en organisaties, zowel in onderwijs- als in beroepscontexten. Een kritisch moment van evaluatie kan de richting van een carrière bepalen, de groei van een organisatie aanwakkeren of zelfs de hele loop van een mensenleven veranderen. Door objectieve tests en betrouwbare inzichten te bieden, maken wij van elk evaluatie-evenement een leermoment.

Koppeling workforce management

Aan de hand van een aantal klantcases wordt de koppeling tussen workforce management en andere softwarepakketten getoond. Die koppeling kan ervoor zorgen dat je extra bedrijfsprocessen automatiseert.

Een gelukkig team dankzij de juiste HR-software

Wij geven je het antwoord op jouw zoektocht naar de geheime formule om medewerkers gelukkiger en productiever te maken.

Uit onderzoek blijkt dat ze erdoor meer energie hebben, makkelijker organisatieveranderingen accepteren en minder geneigd zijn om ontslag te nemen. Dit antwoord en hoe ‘hard HR’-software hierin een bijdrage kan leveren, vertellen we je graag!

Carrière transitie als belangrijk wapen tijdens de war for talent

Binnen Acerta zijn we reeds 3 jaar dé HR-expert die carrière-transities tijdelijk of permanent tot in de puntjes en vooral, over de hele lijn, begeleidt. Er komen immers vele aspecten bij kijken, zeker als je werknemers tijdelijk of permanent wil delen.

De sociaal-juridische architectuur, de BTW-aspecten, maar in eerste instantie de talent-aspecten vanuit HR, maar ook vanuit het individu zijn belangrijk.

Wat ook de motieven zijn voor de organisatie en het individu om een volgende stap te zetten in zijn loopbaan. Het is belangrijk voor alle partijen om alle wins goed in beeld te hebben. Denk aan het opvangen van pieken en dalen, aan een stageperiode binnen een opleidingstraject of aan een manier om langdurig rieken te re-integreren. Al die motieven kunnen de onderbouw zijn van een carrière-transitie-traject.

Acerta gelooft in Vorming, Integratie, Transitie/Transformatie en Activering (VITA) als de basis-sleutel voor de uitdagingen van de arbeidsmarkt van vandaag en morgen.

Community Building

Communities, een trendy woord of een goudmijn? De laatste jaren werd het belang van het inzetten en hebben van een goede community voor jouw merk of bedrijf onmisbaar.  

Maar hoewel veel bedrijven hiervan uitgaan, is een actieve klantendatabase niet hetzelfde als een hechte gemeenschap die zijn steentje bijdraagt aan het uitbouwen en uitgroeien van jouw merk.  

Maar hoe zet je jouw klanten om een in groep vaste ambassadeurs? Hoe creëer je met je merk een impactvolle en veilige omgeving waaruit echt fans kunnen groeien? 

In deze workshop gaan we het hebben over:  

  • Het nut en doel van een hechte communitie 
  • De do’s & don’ts in communitybuilding 
  • Het geven en ontvangen principe 
  • Basiscommunicatie tips over het creëren van een veilige omgeving 
  • Jouw communitystrategie omzetten naar een tastbaar communicatiestrategie.  

Ben jij erbij?

Ownership: het ontbrekende puzzelstuk

Ownership is dikwijls het ontbrekende puzzelstuk bij het behalen van de gewenste resultaten.  

Proactief, oplossingsgericht en autonoom initiatief nemen met de juiste focus is dé hefboom tot betere resultaten.   

Kernvraag is dan ook: hoe ownership duurzaam verankeren in je organisatie?  

Deze vraag zullen we beantwoorden tijdens onze interactieve sessie met ervaringsuitwisseling, praktische tips en tools.

Van papier naar bruikbare en gestructureerde data

Aan de hand van SSO (authenticatie) kan de gebruiker van Afas HRM, documenten inscannen op de Xerox Multifunctionele printer en deze direct in de juiste folder met de juiste karakteristieken toevoegen aan het dossier van de medewerker. Door de eenvoud sluiten we fouten uit en verhogen we de efficientie.