Accountancy

Met onze complete suite ben jij klaar om jouw klanten van dienst te zijn, altijd en overal. Je beheert makkelijk meerdere administraties en maakt, met één druk op de knop gebruiksvriendelijke rapporten & analyses. 
Complete accountancysoftware

Jouw tijd nog efficiënter bestedenJouw cliënten zijn van wezenlijk belang binnen de organisatie. Je wil ze daarom zo goed mogelijk adviseren en ondersteunen, het liefst op een efficiënte manier. Daarnaast wil je personeelszaken, financiële administratie en de loonverwerking goed geautomatiseerd hebben. 

Met onze accountancysoftware breng je zowel de cliëntautomatisering als de overige bedrijfsprocessen volledig in één softwarepakket onder. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. Tijd die je daardoor effectiever aan jouw cliënten kunt besteden.


Meer weten over accountancysoftware?

Stuur op uitzonderingen

Alles in één pakket


Facturen worden automatisch afgepunt bij klant en leverancier. De cliëntautomatisering en kantoorautomatisering in één online softwarepakket. Dat bespaart tijd en geld!

Rapportage op maat

Online samenwerken


De communicatie met cliënten verloopt digitaal. Met het accountancyportal geef je 24/7 inzicht in de cijfers en laat je de aangiftes online goedkeuren.

Isabel koppeling

Digitaal adviseren


Als accountantskantoor of administratiekantoor loop je voorop met digitale adviezen op maat! Individueel geautomatiseerd advies. 

Accountancy portal

Efficiëntie in optima forma

Met de accountancy portal wordt jouw cliënt onderdeel van het digitale kantoorproces. Hierdoor verdwijnt de noodzaak om te e-mailen, bellen, faxen en post te versturen en ontvangen. Jouw klant logt simpelweg in op de beveiligde klantportal en kan daar samen met jou alle taken uitvoeren.

Jouw cliënten kunnen zelf acties uitvoeren, bovendien worden ze automatisch geattendeerd op verstrijkende deadlines. Rust en inzicht zijn het resultaat. Met digitale adviezen en coaching op maat, levert jouw praktijk toegevoegde waarde.

Meer adviseren

Van registreren naar adviseren


Wat zijn de ken- en stuurgetallen voor jouw cliënten?
Waar liggen ze wakker van? Hoe geef jij invulling aan jouw  rol als adviseur en vertrouwenspersoon? Dit zijn ee aantal vragen die je kanstellen als je mee wilt denken met jouw cliënten. Maar hoe pak je dat aan?

Met geautomatiseerde adviezen, actuele cockpits die altijd beschikbaar zijn voor de ondernemer, maak je het verschil.
Door de processen te digitaliseren heb je inzicht en overzicht, zo kan je de ondernemer goed coachen.
"Digitaal ondertekenen met AFAS is onmisbaar voor mij"


Met haar boekhoudkantoor werkt Mireille Coumans voor klanten uit België en Nederland. Om al die dossiers in goede banen te leiden, gebruikt ze het ERP-pakket van AFAS Software. Waarom? Flexibele software waarmee je snel en efficiënt werkt!


Mireille Coumans - FM partners Boekhoudkantoor


Efficiënter werken

Al jouw processen in één pakket 


Daarvoor bieden we één totaaloplossing voor jouw kantoor-en cliëntautomatisering.  Die ene oplossing bevat een veelheid aan voordelen. Je legt gegevens slechts eenmaal vast. Daarmee bespaar je veel tijd en geld. Je werkt niet alleen efficiënter, maar jouw werk wordt er ook leuker van.  Deze gereedschapskist kunnen we niet zonder onze klanten ontwikkelen. Elk onderdeel, elke nieuwe wetgeving of toepassing, nemen we streng onder de loep. Software ontwikkelen we namelijk samen met jou.


Jouw voordelen: 


  • Minder registreren, meer regisseren
  • Actuele managementinformatie
  • Meer visie, advies en beleid
  • Met de bankkoppeling altijd up-to-date!

Wil je meer weten over accountancysoftware?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 015 28 19 10