Met logistieke software regel je alles van bestelling tot levering

Optimaliseer al je logistieke processen en productieprocessen met de logistieke software van AFAS. Het ultieme doel? Meer orders, minder werk.

 

 

 

 

Automatisering doet het werk voor jou

 

Met de logistieke ERP-software van AFAS heb je meer grip op je handels- en productieprocessen. Het volledige proces van bestelling tot levering is geïntegreerd in ons ERP-systeem. Zo heb je een actueel beeld van je voorraad en weet je altijd wat je marge is. En dat allemaal vanuit één online logistiek programma.

Met een volledig geïntegreerd logistiek proces zorg je voor minder fouten en meer snelheid. En dat betekent op langere termijn een hogere marge. Meer processen automatiseren resulteert in meer efficiency, snellere doorlooptijden en dus een kostenbesparing.

Voorraad, inkoop, verkoop, orderbeheer, boekhouding, CRM en HRM zijn allemaal geïntegreerd in ons logistiek ERP-systeem. Op die manier bewaar je alle informatie op één centrale plek en heb je altijd realtime inzicht.

Benieuwd wat onze logistieke software voor jouw bedrijf kan betekenen?

Start vandaag nog met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Benieuwd wat onze logistieke software voor jouw bedrijf kan betekenen?

Start vandaag nog met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Efficiënte inkoop en verkoop

 

Een succesvolle verkoop begint bij je eigen inkoop. Het is vanzelfsprekend dat zo laag mogelijke inkoopkosten zorgen voor een zo hoog mogelijke marge. Met logistieke bedrijfssoftware heb je steeds inzicht in prijzen, kortingen, marges en actuele voorraad. Of met andere woorden: al je essentiële KPI's (ontdek hier hoe je die goed vastlegt).

Alles wat je nodig hebt

 •  Offerte
 •  Contract
 •  Order & factuur
 •  Ontvangst
 •  Forecast
 •  Pakbon

Meer weten? Bekijk dan onze brochure

Je voorraad en magazijn

 

Met een logistiek ERP-systeem heb je nooit meer te weinig voorraad. Bovendien heb je altijd inzicht in het juiste bestelmoment, de juiste bestelhoeveelheid, de minimale voorraad, de levertijd en de inkoopprijs. Hoe beter je al die processen inricht, hoe meer rendement het oplevert. Zo verkoop je nooit meer 'nee' aan je klanten.

Alles wat je nodig hebt

 •  Voorraadbeheer
 •  Voorraadaanvulling
 •  Serienummers
 •  Partijnummers
 •  Magazijnlocaties
 •  Magazijnverplaatsing

Meer weten? Bekijk dan onze brochure

“Dankzij AFAS en TracingInMotion werken wij nu meer efficiënt en transparant.”

 

"Door de sterke groei bij In-Tec begon de zoektocht naar een uitgebreider logistiek ERP-systeem. AFAS biedt voor ons het perfecte systeem aan."

 

Van budget tot betaling

Krijg er meer controle over dankzij logistieke software

In veel bedrijven is voldoen aan de vraag van de klant prioriteit. Daarnaast wil je uiteraard ook grip houden op je processen van het begin tot het einde. Je wil dus controle hebben over het hele orderproces, van budget tot betaling. Of met andere woorden: van iedere offerte die de deur uitgaat, het product dat je magazijn verlaat tot de uiteindelijke betaling. Door heel dat proces te managen vanuit één logistieke software, kijk je altijd naar de juiste gegevens.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Bestelportal

 

Met de logistieke software van AFAS kan je jouw inkoopoffertes naar leveranciers sturen. Bovendien kan je via de online bestelportal met je leveranciers communiceren via workflows. Zo kunnen zij direct online een gepaste offerte aanbieden. Op die manier ben je altijd in staat om aan te kopen tegen de beste prijzen en leveringsvoorwaarden. 
Door dezelfde offerte bij meerdere leveranciers aan te vragen, ontvang je eenvoudig verschillende opties per offerte die je dan kan vergelijken. Zonder veel administratief werk beschik je steeds over een actueel beeld van de beste inkoopopties.

Koppelmogelijkheden

Koppel met je webshop, scanoplossing of productconfiguratie

 

Enerzijds heb je een standaard integratie met onder andere HRM en financieel. Anderzijds kun je de software ook koppelen met bijvoorbeeld webshops, scanoplossingen en productconfiguratie. Voor het koppelen van je favoriete software met AFAS maken we gebruik van partners. Benieuwd welke software je kunt koppelen?

Vind de juiste partner op partner.afas.nl.

Weet jij hoe jouw bedrijf er vandaag voor staat?

Krijg meer inzicht met interactieve dashboards

Met onze BI dashboards toon je alle belangrijke data uit de software op een overzichtelijke manier. Je maakt van ruwe data begrijpelijke informatie. Door die informatie inzichtelijk te maken, kan je beter sturen op het resultaat. Business Intelligence wordt standaard en klaar voor gebruik meegeleverd in de software.

Wil je meer weten over logistieke software?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons op 015 28 19 10