Voor iedere bedrijfsgrootte

Van startende ondernemers tot bedrijven met duizenden medewerkers. Voor iedere organisatie heeft AFAS een passende oplossing.

 

Een passende oplossing voor elke organisatie

AFAS heeft voor zowel de kleinere ondernemer, als voor de grote organisaties een passende oplossing voor het automatiseren van al de administratieve bedrijfsprocessen. Je profiteert dan mee van de ervaringen van meer dan 14.000 klanten, van groot tot klein, van onderwijsinstelling tot ziekenhuis en van advocatenkantoor tot bouwbedrijf.

Onze oplossing voor jouw bedrijfsgrootte

5 - 20 medewerkers | 21 - 100 medewerkers | > 100 medewerkers 

5 - 20 medewerkers

Als ondernemer ben je graag bezig met ondernemen. Je wilt jouw klanten gelukkig maken met de meerwaarde die jij kunt leveren. Onze passie is om jou weer te laten ondernemen en om jouw administratie te automatiseren.

> Bekijk onze oplossing

> 100  medewerkers

Ook grote organisaties vanaf 100 medewerkers kunnen financiële, logistieke én HR-processen automatiseren met onze software. Je werkt met 1 systeem voor al de bedrijfsprocessen daardoor werk je efficiënt door de ingebouwde workflows en is de kwaliteit gewaarborgd.

> Bekijk onze oplossing

21 - 100 medewerkers

Als KMO automatiseer je de bedrijfsprocessen van het hele bedrijf met de software van AFAS. Je hebt altijd actueel inzicht in hoe jouw bedrijf ervoor staat. Daarmee realiseer je tijdswinst, meer efficiency en meer werkplezier in de organisatie.

> Bekijk onze oplossing

Vanaf 100 medewerkers

Voor organisaties met meer dan 100 medewerkers optimaliseren wij alle HR- en Payrollprocessen. Dat betekent een flinke tijdswinst voor de HR-afdeling. Hierdoor kan er weer echt tijd gestoken worden in wat echt het belangrijkste is binnen jouw bedrijf: de medewerkers. 

> Bekijk onze oplossing

Waarom zou je kiezen voor AFAS?

 

Profiteer van best practices

Iedere organisatie is anders, daar is geen twijfel over mogelijk. Toch hebben wij gemerkt dat veel administratieve processen vaak overeenkomen. Daarom hebben wij de template op zo'n manier ingericht dat die direct klaar is voor gebruik. Enkel jouw data moet er nog in.

 

Lage implementatiekosten en een snelle doorlooptijd

Als je kiest voor de best practice, dan kies je voor de template die wij gemakkelijk en snel voor je kunnen implementeren. Zo hou je de implementatiekosten laag! Daarnaast kunnen we ook een snelle doorlooptijd garanderen.

 

Goed fundament voor de groei van je organisatie

Je kiest direct voor alle ERP functionaliteiten die wij bieden. Vervolgens richten wij de processen in waar je nu behoefte aan hebt. Groeit je organisatie verder en komen er processen bij? Dan kan je direct optimaliseren en uitbreiden.

Meer weten over onze software?

 

Of bel ons op: 015 28 19 10