Meer dan 100 medewerkers

Met de geïntegreerde oplossing van AFAS heb je zicht en controle op de volledige bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie. 

 

Werken vanuit één database

Automatisering zorgt voor kostenbeheersing en efficiëntie binnen de organisatie. Het maakt dat jouw bedrijf flexibel en tijdig kan reageren wanneer de markt in beweging is. De software-oplossing van AFAS is volledig geïntegreerd: van CRM tot HRM en van de financiële administratie tot de loonadministratie via het sociaal secretariaat. Je werkt vanuit één database waarin al jouw informatie is verzameld. Dat voorkomt dubbele invoer, verbetert de wendbaarheid van het bedrijf en voorkomt het onderhouden van ingewikkelde koppelingen. 

Het is mogelijk om de software op twee gebieden af te nemen: Je kunt kiezen voor de volledige ERP-oplossing of
alleen de HRM-software.

Wil je weten wat onze oplossing voor jouw organisatie kan betekenen?

Aan de slag met de template

Voor de inrichting van de software op een snelle en efficiënte manier te laten verlopen, hebben we templates ontwikkeld waarin veel processen kant-en-klaar worden meegeleverd. Onze templates zijn gebouwd op basis van ervaringen van meer dan 12.000 implementaties, feedback van klanten en onze eigen visie op de werking van de software.

Inzicht met dashboards

Met de software van AFAS heb je steeds realtime inzicht in hoe jouw bedrijf er voor staat. AFAS levert standaard meer dan 200 dashboards uit waar je meteen gebruik van kunt maken. Het enige wat je nog hoeft te doen, is ze activeren. De data wordt vervolgens automatisch ingevoerd vanuit onze software.

Door de integratie van Business Intelligence is ons product in staat om diepgaande analyses te maken. Dankzij de handige visualisaties kan je heel eenvoudig doorklikken tot op het kleinste niveau. Zo beschik je meteen over de juiste inzichten binnen jouw organisatie.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Werken in de cloud 

AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin we de software aanbieden. Het zorgt ervoor dat de software snel en veilig bereikbaar is. Ook updates en back-ups worden automatisch doorgevoerd. De software wordt voor 100% in de Benelux ontwikkeld. 

 • Dagelijkse back-up
 • Automatische updates (software en cao's)
 • Geen investeringen in hardware 
 • Werken via het web of applicatie 
 • Dagelijkse opzegbaar (na één jaar)
   
 • ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd 
 • Data wordt in de Benelux ontwikkeld 
 • Je profiteert van de gemeenschappelijke kennis, ervaring en werkwijze van meer dan 12.000 klanten
   

Financieel

Door de verregaande automatisering van het financiële proces kan je sturen op uitzonderingen. Dankzij de 450 standaard meegeleverde managementrapportages en interactieve dashboards weet je op elk moment hoe jouw organisatie ervoor staat. 

ICT

Als ICT-afdeling heb je geen omkijken meer naar systeembeheer en ben je verzekerd van een dagelijkse back-up van je data in de cloud. Investeren in dure servers is daarmee verleden tijd. AFAS doet alle updates waardoor je altijd up-to-date en veilig werkt. 

HRM

Van loonadministratie tot verlof en verzuim, alle aspecten van het personeelsbeleid worden gestroomlijnd en inzichtelijk gemaakt. Administratief werk verdampt voor de HR-afdeling en er is weer tijd voor wat echt belangrijk is: de medewerkers.

Directie

Met meer dan 200 standaard meegeleverde dashboards en talloze rapportages heb je als directie altijd inzicht in hoe jouw organisatie ervoor staat. Van de financiële situatie tot HR. Je kunt inzoomen tot het kleinste detail in jouw bedrijfsprocessen

AFAS als kennispartner

De juiste software als middel om je doelstellingen te bereiken

Wij zien software als een middel om jouw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Wij vinden het daarom ook belangrijk dat je een sterke visie hebt op het implementeren en toepassen van de software.

AFAS heeft reeds jarenlange ervaring met klanten als softwareleverancier waardoor wij van duizenden organisaties hebben mogen leren en groeien. Deze ervaringen delen wij graag om ervoor te zorgen dat ook jouw organisatie de volgende stap kan maken. 

Meer dan 12.000 organisaties werken met AFAS

Organisaties uit verschillende sectoren werken met de software van AFAS. Meer dan 50 organisaties vertellen je graag hoe zij met onze software aan de slag gaan. 

Laat je door hen inspireren!

Meer weten over onze software?

We komen graag met jou in contact!