De payroll wordt verzorgd door je sociaal secretariaat

De loonadministratie in je organisatie wordt efficiënter door HR-software te koppelen met een sociaal secretariaat. De HR-software van AFAS is geïntegreerd met diverse sociaal secretariaten die de payroll verzorgen. Het doel? Nog meer tijd en kosten besparen op je HR-afdeling.

 

 

Efficiëntere payroll bespaart je tijd en kosten

Koppeling met je sociaal secretariaat

 

Doordat je onze HR-software koppelt met je sociaal secretariaat bespaar je tijd en kosten met je payroll. Bovendien vergroot je het werkplezier van zowel jouw medewerkers als HR-managers. Inefficiënte payroll is dus niet meer aan de orde. Je kan vanaf nu zelfs opdracht geven tot het uitbetalen van voorschotten of lonen via de HRM-software van AFAS.

Automatische aanlevering van gegevens

 

Sociaal secretariaten ontvangen periodiek input van hun klanten in de vorm van elektronische bestanden. Met de HRM-software van AFAS genereer je nu eenvoudig die bestanden. Je kan heel wat gegevens verzamelen in eenzelfde document, zoals: de uitbetaling van lonen en voorschotten van leasewagens & van gewerkte uren van medewerkers.

Payroll partners van AFAS

AFAS heeft een standaard interface ontwikkeld met de volgende sociaal secretariaten: Acerta, Group S, SD Worx, Partena en Liantis. Naast onze standaard payroll partners koppelen we ook met andere sociaal secretariaten.

We koppelden al met de volgende payroll partners

Al je HR-zaken via de AFAS Pocket app

Met de AFAS Pocket app regelen je medewerkers de belangrijkste HR-zaken via hun eigen telefoon. Handig, toch?

  •  Loonstroken
  •  Persoonlijke gegevens
  •  Urenregistratie
  •  Declaraties
  •  Verlof
  •  Ziek melden (of beter!)

De AFAS Pocket app is volledig geïntegreerd met de HR-software van AFAS. Jouw collega regelt zelf zijn of haar HR-zaken. Daardoor zijn mutaties sneller verwerkt en profiteer jij van een goede vastlegging.

Lees hier meer over HR-zaken in een applicatie.

Payroll, hoe werkt het en wat zijn de voordelen?

Geef je medewerkers de aandacht die ze verdienen. De administratieve rompslomp ligt bij AFAS Software en bij je sociaal secretariaat. Zij verzorgen jouw payroll.

 

"Het wordt nog interessanter wanneer je de loonmotor van Acerta koppelt aan de software van AFAS."

Meer weten over payroll en HR-software?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 015 28 19 10