Internationale HR-software voor al je vestigingen

Krijg meer grip op je internationale groei en verbind je vestigingen wereldwijd met één HRM systeem.

 

 

 

Internationale HR-software: wat houdt het in?

 

Internationaal ondernemen vraagt om internationaal gestandaardiseerde HR-processen. Met de HR software van AFAS automatiseer je de administratieve werkzaamheden van je verschillende vestigingen. Je betrekt medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties. Daarnaast koppel je de lokale loonverwerkers aan je internationale HR-software. Dankzij tientallen HR dashboards weet je altijd hoe goed (of minder goed) je organisatie bezig is op nationaal en internationaal niveau.

Doordat de software in de cloud wordt aangeboden hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen wij voor jou.

Benieuwd wat onze HR-software voor jouw organisatie in België en daarbuiten kan betekenen?

 

Employee Self Service

Betrek medewerkers bij HR-processen

 

Met de internationale HRM software van AFAS raadplegen en wijzigen jouw collega’s in België of waar dan ook ter wereld makkelijk hun eigen HR-gegevens. Denk daarbij aan het aanvragen van verlof of het indienen van een declaratie. Ook wel bekend als Employee Self Service (ESS).

In de HRM software is er ook sprake van Manager Self Service (MSS). Zo betrek je het management meer bij verschillende HR-taken. Denk daarbij aan het goedkeuren van declaraties en het beoordelen van medewerkers.

Lees meer over ESS & MSS in onze brochure

Overzicht over alle landen

Dankzij één centraal HR-portaal

 

Het integratieplatform SalureConnect voor internationale HR en Payroll stelt je in staat om de software van AFAS te integreren met lokale payroll providers. Daardoor heb je altijd een goed overzicht over alle landen. Zowel managers als medewerkers gebruiken één centraal HR-portaal.

  •  Standaard integratie met lokale loonverwerkers
  •  Integratie met wisselkoersen 
  •  Managementinformatie op internationaal niveau

Lees meer over het integratieplatform

Standaardiseer je processen


Door de nationale en internationale bedrijfsprocessen in de software vast te leggen, zorg je ervoor dat processen altijd gestructureerd, efficiënt en soms zelfs automatisch verlopen. Bovendien weet je altijd wie er verantwoordelijk is voor een bepaalde taak en in welk stadium die taak zich bevindt. Dat bereik je alleen met een juiste visie op bedrijfsprocessen en het gebruik van een workflow management systeem. AFAS en haar internationale E HRM software je daarbij helpen.

De internationale HR-software van AFAS moet de internationale expansie van Swapfiets ondersteunen.

 

InSite, jouw medewerkersportaal

 

Je beschikt over een modern intranet met onze internationale HR-software, beter bekend als InSite. Daarmee deel je makkelijk informatie en verbeter je processen. Medewerkers kunnen bijvoorbeeld hun loonstroken bekijken, verlof regelen en al het nieuws uit de organisatie lezen. Ook zie je welke taken je nog hebt openstaan voor die dag.

De integratie van InSite met het platform SalureConnect vormt de basis voor jouw internationale HR-portaal. Zowel medewerkers als managers werken daarmee. Daarnaast maakt SalureConnect het ook mogelijk om te integreren met de lokale loonverwerkers. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht over alle landen. Compliancy en verschillende valuta's zijn geen issue meer. InSite is standaard beschikbaar in vijf talen: Vlaams, Nederlands, Engels, Frans en Duits. Wil je een andere taal, bijvoorbeeld Spaans, Hongaars, Russisch of Pools? Dan helpt AFAS-partner Salure je met de vertaling. 

Al je HR-zaken via de AFAS Pocket App

Medewerkers regelen de belangrijkste HR-zaken zelf via hun telefoon. Zo hebben ze bijvoorbeeld altijd inzicht in hun loonstroken en verlofsaldo. Als HR-manager leg je de administratieve handeling bij de medewerker. Daardoor wordt er veel tijd bespaard. Als medewerker ervaar je direct resultaat van het zelf insturen van personeelsmutaties. 

Ontdek de voordelen van een geïntegreerd HRM-pakket op broekzakformaat. AFAS Pocket is standaard in 5 talen beschikbaar: Vlaams, Nederlands, Engels, Frans en Duits. En het is gewoon onderdeel van je licentie. Geen meerkosten dus.

Lees meer over de mogelijkheden van de AFAS Pocket App.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

AFAS Online: internationale HR-software in de cloud


AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. Dankzij het cloudplatform is de software snel en stabiel bereikbaar. Updates, nieuwe versies, patches en wettelijke wijzigingen worden automatisch voor je geïnstalleerd. Vanzelfsprekend investeren wij continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt.

AFAS Online is ISO 27001 en ISAE 3402-II gecertificeerd. Het datacentrum, de verbinding en het gegevensbeheer staan onder streng toezicht.

Managementinformatie op maat

Meer inzicht met interactieve dashboards

De Business Intelligence (BI) dashboards tonen je alle belangrijke data uit de internationale HR-software van AFAS op een overzichtelijke manier. Dankzij het integratieplatform SalureConnect kan je dit inzicht verkrijgen over data uit alle landen en stel je eigen KPI’s in. Of je nu inzicht wilt hebben in de personeelsplanning, het verlof, het verzuim, de ontwikkeling van de lonen: alle informatie is te raadplegen. Daardoor heb je de onderbouwing voor internationale strategische keuzes beschikbaar. Business Intelligence staat klaar voor gebruik en maakt standaard deel uit van onze HR-software.

Benieuwd naar onze internationale HR software?

We komen graag met je in contact!

 

 

Of bel ons op 015 28 19 10