Meer controle over jouw projectadministratie met onze software

Volledig inzicht in al jouw projecten. Alle informatie wordt geborgd in één geïntegreerd systeem. Daardoor komen zowel de klant als jijzelf niet voor verrassingen te staan.

Met goede projectmanagement-software krijg je jouw projecten op orde. Naast de projectdossiers heb je urenregistratie en facturatie overzichtelijk op 1 plek. En dankzij de AFAS Pocket App boekt iedereen altijd en overal mobiel zijn uren.

 

 

Controle over jouw projectadministratie

Je bedrijfsprocessen digitaliseren en automatiseren verhoogt je efficiëntie enorm. En hetzelfde geldt voor de projectadministratie.

Verschillende teams werken aan verschillende projecten. Het is soms ingewikkeld om overzicht te houden over alle lopende projecten. Wat staat nu juist waar? Hoe ver is ieder project gevorderd? Moet er ergens worden bijgestuurd?

Met de projectmanagement-software van AFAS borg je alle projectinformatie in één geïntegreerd systeem. En het is meer dan dat: je doet ook je boekhouding in hetzelfde softwarepakket. De projectmanagement-software van AFAS maakt namelijk deel uit van ons ERP-systeem. Door de integratie met andere bedrijfsprocessen maak je projecten inzichtelijker dan ooit. En door automatisering vervalt er ook een groot deel van het administratieve werk dat je nu gewend bent te doen.

De voordelen van de projectadministratie met AFAS

 •  Geïntegreerd met de boekhouding
 •  Inzicht met dashboards
 •  Onderdeel van het AFAS ERP systeem
 •  Urenregistratie ook mobiel via AFAS Pocket App

Ons doel is om jouw bedrijf beter te laten ondernemen!

Start vandaag nog met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Ons doel is om jouw bedrijf beter te laten ondernemen!

Start vandaag nog met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

 

S3Architecten aan het woord over hoe ze inzicht hebben in alle projectactiviteiten met de ERP-software van AFAS

 
 •  Klanten kunnen alle projectgebonden informatie zelf   terugvinden op het klantenportaal van S3A.
 •  Alle data rond een project wordt centraal bijgehouden in het   ERP-systeem.
 •  De ERP-software van AFAS is een ondersteunende factor om   alles structuur te geven.

Urenregistratie via de app of het web

 

De AFAS Pocket App is ideaal om makkelijk je urenregistratie bij te houden. Dat kun je via het web doen, maar ook via de AFAS Pocket App als je onderweg bent. Boek je gemaakte uren dus meteen op het juiste project en de relevante werksoort.

Je kan dus makkelijk je uren registeren via de AFAS Pocket App. Maar daarnaast is de app ook handig om je taken te bekijken, de projectvoortgang te volgen of het projectdossier bij te werken. Bovendien heb je ook altijd en overal toegang tot je CRM-gegevens, verlof en verzuim. De dossiers van jouw klanten, prospecten en leveranciers heb je via de AFAS Pocket App altijd in de buurt. Want AFAS gaat veel verder dan alleen software voor projecten.

Meer efficiënt werken met goede projectadministratie

Met de projectadministratie-software van AFAS staat je volledige projectadministratie per project in één centraal systeem. Dat is ideaal voor projectmedewerkers, projectmanagers en klanten.

 

Door alle informatie centraal op te slaan, vind je altijd makkelijk wat je nodig hebt. Daarnaast weet je ook zeker dat alle data altijd up-to-date is. Die gegevens worden gevoed door alle bedrijfsprocessen in je organisatie. Dat is hét voordeel van werken met één ERP-systeem.

Projecten en CRM

Alle lopende projecten staan in één overzicht. Of het nu gaat om interne projecten of projecten met klanten. Daardoor heb je altijd een compleet beeld van alle lopende activiteiten. Zaken zoals dossiers en projectinformatie staan ook in de centrale database.

Enkele voorbeelden:

 • Inzicht in begin- en einddata
 • Alle gegevens zijn altijd up-to-date
 • Projectdetails centraal vastleggen
 • Projectgegevens en documenten bij elkaar in het dossier

Projecten via de Portal

Iedereen wil weten wat de lopende projecten zijn, wat de voortgang van een project is en wanneer een project is afgelopen. Met de projectsoftware van AFAS zijn alle projecten voor alle betrokken partijen inzichtelijk via het intranet en de portal.

Enkele voorbeelden:

 • Correspondentie centraal via de portal
 • Inzicht in projectactiviteiten en -voortgang
 • Projectfacturen opgeslagen in het digitale dossier
 • Urenverantwoording door medewerkers en externen

Projecten en Financieel

Projecten factureren is snel geregeld met onze projectsoftware. De boekhouding is altijd actueel, gedeeltelijk doordat financiële mutaties automatisch worden gejournaliseerd. Daarnaast ben je flexibel in werksoorten, urensoorten en kosten die je wilt factureren.

Enkele voorbeelden:

 • Omzet wordt in de juiste periode geboekt
 • Termijnfacturatie en conceptfacturen zijn mogelijk
 • Opgebouwd uit urenverantwoording en inkopen
 • Omzet transitorisch te boeken

Projecten en Abonnementen

Alle lopende projecten staan in één overzicht. Of het nu gaat om interne projecten of projecten met klanten. Daardoor heb je altijd een compleet beeld van alle lopende activiteiten. Zaken zoals dossiers en projectinformatie staan ook in de centrale database.

Enkele voorbeelden:

 • Inzicht in begin- en einddata
 • Alle gegevens zijn altijd up-to-date
 • Projectdetails centraal vastleggen
 • Projectgegevens en documenten bij elkaar in het dossier

Voor iedere bedrijfsgrootte en sector

Van organisaties met een klein aantal medewerkers tot corporates met duizenden medewerkers. Van zorginstellingen tot accountantskantoren, van bakkerijen tot bouwbedrijven. Onze projectsoftware is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en iedere sector. Groeit jouw organisatie? Dan groeit de software met je mee! Zit het even tegen? Dan zorgt de software ervoor dat de kwaliteit en de schaalbaarheid van je processen gewaarborgd blijven.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS in jouw sector

Weet jij hoe jouw bedrijf er vandaag voorstaat?

Krijg meer inzicht met interactieve dashboards

Goed inzicht is onmisbaar voor iedere organisatie. Daarom leveren wij interactieve dashboards mee met onze online tool voor projectmanagement. Die geven je inzicht in allerlei soorten projectdetails en zo kan je ieder project maximaal doorgronden.

Onze dashboards zijn direct beschikbaar via de ingebouwde Business Intelligence. En dat is een standaard onderdeel van onze projectenmanagement-software. Niet meer kosten dus, maar wel meer inzicht!

Meer dan enkel uren factureren

Met onze projectsoftware boek je ingekochte producten of diensten makkelijk op projecten. Je hebt de mogelijkheid om dat vervolgens door te belasten. Spreek je een vaste prijs af met de klant? Of factureer je maandelijks een voorschot? Dan kun je daar tijdens de projectfacturatie rekening mee houden. Onze projectsoftware is net zo flexibel als jouw bedrijf. Zo ben je minder tijd kwijt aan de projectadministratie.

Automatische signalering

Wil je een melding krijgen als een abonnement afloopt? Dat kan! Je maakt makkelijk signalen aan voor bijvoorbeeld de relatiebeheerder of de boekhoudafdeling. Zo ben je intern altijd op de hoogte van veranderingen. Daarnaast kun je zo ook proactief jouw klanten benaderen over nieuwe mogelijkheden. Standaard worden al tientallen signalen meegeleverd in onze projectsoftware.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Project Self Service

Projectteams zijn vandaag de dag meer en meer zelf-organiserend. Met AFAS Project Self Service koppel je projectteams aan één of meerdere projecten. Je bepaalt ook per teamrol welke projectinformatie via het intranet en de klantportal aan teamleden met die rol beschikbaar is. Project Self Service stelt teamleden in staat om, onafhankelijk van tijd, plaats en device, samen te werken aan hun projecten.


In de praktijk gaat veel tijd verloren aan het actualiseren van projectgegevens en bijwerken van de administratie. Borg de voortgang in taken en het is voor teamleden duidelijk wat de actuele status van een project is. Dat maakt het monitoren en bijsturen van projecten makkelijker dan ooit.

Projecten en HRM

Met AFAS Software is de projectadministratie volledig geïntegreerd met andere bedrijfsprocessen. Dus ook met jouw volledige HR-administratie. Zo krijg je onder andere een goed beeld en overzicht van alle verzuim- en verlofaanvragen. De HR-administratie wordt bovendien voor een groot deel door de medewerkers zelf gedaan met ESS en MSS. Dat scheelt zeeën van tijd voor de HR-afdeling.

Voordelen van projectmanagement software

Projectmanagement software apart inkopen en koppelen met andere systemen? Of wil je al je projectadministratie mee borgen in één geïntegreerd systeem? Wij sommen de voordelen van een totaaloplossing hieronder voor jou op. Zo kan je snel de juiste keuze maken over projectmanagement software.

 • Geïntegreerd met de boekhouding
 • Inzicht met dashboards
 • Volledig inzicht in ál jouw projecten
 • Mobiel uren boeken dankzij de AFAS Pocket App

Wil je jouw projectadministratie automatiseren?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel 015 28 19 10