Zorg & Welzijn

Automatiseer de hele bedrijfsvoering. Van de financiële- tot de personeeladministratie. Zo bespaar je tijd en geld, wat ten goede komt aan personeel en patiënt.
Meer inzicht, minder kosten

Minder administratieve druk voor Zorg & Welzijn


Zie je als manager ook dagelijks de gevolgen van de marktwerking in de Zorg? Je kan geen compromissen meer sluiten, want jouw zorginstelling moet bezuinigen én meer werk doen met minder mensen. Zonder dat het ten koste mag gaan van de kwaliteit... 


Daarom heeft AFAS specifiek voor de zorg software ontwikkeld om jouw HR en financiële processen te automatiseren. Onze software voor de zorg helpt om jouw administratieve processen te optimaliseren, maakt de administratie overzichtelijk en helpt jou grip te krijgen op de kwaliteit van de diensten in de organisatie.

Lees hoe andere zorginstellingen kozen voor meer inzicht!

De belangrijkste voordelen

Administratieve verlichting

Administratieve verlichting


Kost administreren jou onnodig veel tijd en geld? Het kan veel sneller, eenvoudiger en goedkoper. Wij leveren één softwarepakket voor de gezondheidszorg.

Alles in één pakket

Alles in één pakket


Al jouw administratieve processen in één online softwarepakket: e-HR, Payroll, Financieel, Producten, CRM, Workflow- , Competentie- en Documentmanagement.

Altijd inzicht

Altijd inzicht


Met cockpits en dashboards heb je overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens. Je houdt meer tijd over voor advies en beleid.

E-HRM is tijdsbesparend


Medewerkers kunnen hun eigen gegevens inzien en zelf acties opstarten. Met E-HRM kan de medewerker o.a. loonstroken, verlof aanvragen en verzuimcijfers vinden.Meer aandacht voor modern werkgeverschap

"Het gemak dat het systeem biedt bij bijvoorbeeld opleiding- en verlofaanvragen, zal de werkdruk verminderen en dus het werkplezier doen toenemen.”

Jos Van den Brande -  Ziekenhuis Heilige familie

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Efficiënter en eenvoudiger

24/7 voor iedereen beschikbaar


Werken met zorg-software van AFAS levert je een scala aan voordelen. Het automatiseert alle administratieve processen, waardoor deze eenvoudiger en efficiënter worden. Het geeft je een overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens.

Jouw afdeling gaat geld en tijd besparen en je houdt meer tijd over voor advies en beleid.


Jouw voordelen:

  • Eenmalige vastlegging
  • Actuele managementinfo
  • Grip op jouw processen
  • Selfservice voor medewerkers
  • Gecertificeerde koppelingen
  • Workflows structureren het werk

Meer weten over onze software voor de zorg?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 015 28 19 10