Zorg en welzijn 

  Meer inzicht, minder kosten 


Administratieve verlichting

Administratieve verlichting

Kost administreren u onnodig veel tijd en geld? Het kan veel sneller, eenvoudiger en goedkoper. Wij leveren één softwarepakket voor de gezondheidszorg.

Alles in één pakket

Alles in één pakket

Al uw administratieve processen in één online softwarepakket: e-HR, Payroll, Financieel, Producten, CRM, Workflow- , Competentie- en Documentmanagement.

Altijd inzicht

Altijd inzicht

Met cockpits en dashboards heeft u overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens. U houdt meer tijd over voor advies en beleid.

Meer inzicht, minder kosten

Minder administratieve druk voor Zorg & Welzijn


Ziet u als manager ook dagelijks de gevolgen van de marktwerking in de Zorg? U kunt geen compromissen meer sluiten, want uw zorginstelling moet bezuinigen én meer werk doen met minder mensen. Zonder dat het ten koste mag gaan van de kwaliteit... 


Daarom heeft AFAS specifiek voor de zorg software ontwikkeld om uw HR en financiële processen te automatiseren. Onze software voor de zorg helpt om uw administratieve processen te optimaliseren, maakt de administratie overzichtelijk en helpt u grip te krijgen op de kwaliteit van de diensten in de organisatie.

Lees hoe andere zorginstellingen kozen voor meer inzicht!

De belangrijkste voordelen

Tijd voor advies 

Houd overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens.  Uw afdeling gaat geld en tijd besparen en u houdt meer tijd over voor advies en beleid.

Processen automatiseren

AFAS levert één softwarepakket voor de gezondheidszorg dat veel van de administratieve processen automatiseert.

E-HRM bespaart tijd

E-HRM is tijdsbesparend

Medewerkers kunnen hun eigen gegevens inzien en zelf acties opstarten. Met E-HRM kan de medewerker o.a. loonstroken, verlof aanvragen en verzuimcijfers vinden.

Geen concessies

U hoeft geen concessies te doen. De software is flexibel, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en helpt u geld en tijd te besparen.Meer aandacht voor modern werkgeverschap

"Het gemak dat het systeem biedt bij bijvoorbeeld opleiding- en verlofaanvragen, zal de werkdruk verminderen en dus het werkplezier doen toenemen.”

Jos Van den Brande -  Ziekenhuis Heilige familie

De ervaringen uit de praktijk lezen?

Efficiënter en eenvoudiger

24/7 voor iedereen beschikbaar


Werken met zorg-software van AFAS levert u een scala aan voordelen.
Het automatiseert alle administratieve processen, waardoor deze eenvoudiger en efficiënter worden. Het geeft u overzicht en inzicht in belangrijke stuurgegevens.

Uw afdeling gaat geld en tijd besparen en u houdt meer tijd over voor advies en beleid.


Uw voordelen


  • Eenmalige vastlegging
  • Actuele managementinfo
  • Grip op uw processen
  • Selfservice voor medewerkers
  • Gecertificeerde koppelingen
  • Workflows structureren het werk

Meer weten over onze software voor de zorg?

Maak vrijblijvend een afspraak!