Een alles-in-één oplossing voor jouw organisatie

Gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware voor heel de organisatie. Met onze totaaloplossing borg je alle informatie in één centrale database en vermijd je dubbel invoerwerk en het gebruik van losse tools.

 

 

 

Klaar om je bedrijfsprocessen te automatiseren?

We hebben één softwarepakket in twee smaken. Kies hieronder waarmee je aan de slag wil.

ERP Software

 

Dé totaaloplossing waarmee je alle administratieve processen automatiseert. Automatisch factureren en boekhouden, projectmanagement met voor- en nacalculatie, CRM, logistiek en nog veel meer. Het is allemaal geïntegreerd in onze ERP software.

HRM Software

 

Heel de personeels- en loonadministratie in één HR-systeem. Dat betekent eenmalige vastlegging en krachtige managementinformatie. Door de koppeling met je sociaal secretariaat betaal je je medewerkers snel en zorgeloos uit.

Bekijk de belangrijkste onderdelen

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

Ook dit zijn onderdelen van de software

Vriendelijk licentiemodel

Voor een vast bedrag per maand

 

Geen investeringen! Je betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van onze bedrijfssoftware. Na een jaar kan je maandelijks opzeggen. Als klant van AFAS betaal je geen hoge eenmalige licentiekosten voor het gebruik van onze online software. Je profiteert daarnaast altijd van de nieuwste functionaliteiten en actuele wet- en regelgeving door de automatische updates van de software.

Wil jij ook slimmer werken?

Wij helpen je met je bedrijfsprocessen te automatiseren.

Of bel ons direct op: 015 28 19 10.