Met workflow management beheer je al je taken en acties

Je taken & acties optimaal beheren? Dat kan! Workflows vormen namelijk de kern van automatisering. Ga voor standaardisatie en structuur met de ERP-software van AFAS.

 

 

Workflows verbinden de ERP-software

 

In ERP-software leg je al de bedrijfsprocessen van je organisatie vast. Op die manier zorg je ervoor dat processen altijd gestructureerd, efficiënt en automatisch verlopen. Bovendien heb je eenvoudig inzicht in welke stap van het proces de taak zich bevindt én wie er verantwoordelijk voor is. Daar is allemaal sprake van door een juiste visie op bedrijfsprocessen en het gebruik van een workflow management software.

Wil je weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

Wil je weten wat onze software voor jouw organisatie kan betekenen?

Start vandaag nog met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Eén softwareoplossing voor jouw organisatie

Workflows vormen de verbindende factor

Workflows en CRM

 

Alle relevantie documenten zijn beschikbaar per relatie. Vaak worden die automatisch opgemaakt als gevolg van bedrijfsprocessen. Je werkt vanuit één database en daardoor heb je inzicht in alle documenten die van toepassing zijn.

Lees hier meer over CRM

Workflows en Boekhouding

 

Van de eerste offerte die wordt opgesteld tot de uiteindelijke factuur. Alle onderdelen van het financiële proces worden vastgelegd. Die worden via workflows door je organisatie gestuurd. Na goedkeuring wordt alles meteen verwerkt in de boekhouding.

Lees hier meer over boekhouding

Workflows en Ordermanagement

 

Dankzij de volledige integratie van ordermanagement en financieel is je boekhouding altijd actueel. Zo bespaar je een hoop tijd. En dat wil toch iedereen! Daarnaast biedt het je ook veel inzichten en duidelijkheid in bijvoorbeeld doorlooptijden.

Lees hier meer over ordermanagement

Workflows en HRM

 

Je maakt veel met je medewerkers mee tussen het moment van de sollicitatie en de uitdiensttreding. Een kennismaking, voortgangsgesprekken, een contractverlenging en misschien zelfs ook een uitdiensttreding. Een heel groot deel van al die processen zijn te automatiseren met workflows.

Lees hier meer over HRM

Bouw je eigen workflows

Meer dan honderd workflows staan voor je klaar in de template

 

Een workflow is een optelsom van taken en acties van één of meerdere deelprocessen. Je kunt zelf taken afhandelen, weigeren, toelichten, delegeren of overdragen. Zo kan je als medewerker je eigen werkzaamheden en prioriteiten organiseren. Het management heeft wel steeds inzicht in de actuele status van openstaande workflows. Op die manier is er een perfect beeld van de workload.

  •  Standaardiseer bedrijfsprocessen met workflows
  •  Automatiseer stappen in het workflowproces
  •  Maak je eigen workflows aan
  •  Maak je eigen vrije velden aan
  •  Gebruik de veelvoorkomende workflows die zijn ingericht in de   template

 

Koppel signalen

Je kunt ook signalen aan een workflow koppelen. Wordt er een bepaalde taak in de workflow afgehandeld? Dan gaat er automatisch een signaal naar een medewerker of afdeling. Het is ook mogelijk om een signaal op een bepaald moment in de tijd te laten genereren. Zo vergeet je nooit meer de verjaardag van je directe collega.

Meer weten over workflow management software?

Workflows standaard in de AFAS template

Al ruim 12.000 klanten werken met de software van AFAS. Op basis van al die ervaringen hebben wij een template ontwikkeld. Die template kun je zien als een vast sjabloon waarin de meest voorkomende bedrijfsprocessen voor jou klaar staan om in gebruik te nemen. Je hoeft dus zelf niet meer het warm water uit te vinden.

Van een declaratie, een indiensttreding van een nieuwe medewerker tot een ICT-aanvraag en een factuur. In de template zijn honderden processen standaard geautomatiseerd. Je beschikt vanaf nu over een uitstekend workflow systeem én je maakt snel grote stappen in je bedrijfsautomatisering.

Distrilog aan het woord over de workflows binnen de HR-software van AFAS

 

Meer inzicht met dashboards

Bekijk de status van openstaande workflows

Met de BI dashboards toon je alle belangrijke data uit de software van AFAS op een overzichtelijke manier. Je zet ruwe data om in begrijpelijke informatie. Door die informatie inzichtelijk te maken, stuur je beter op het resultaat. Business Intelligence zit standaard meegeleverd in onze software en is direct klaar voor gebruik.

Meer weten over workflow management software?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons op 015 28 19 10