Workflowmanagement

Optimaal beheer van taken & acties? Met workflows automatiseer je tot aan de kern van jouw organisatie!
Eenvoudig overzicht in al je taken met workflowmanagement

Taken en acties

Medewerkers kunnen door workflows de eigen werkzaamheden en prioriteiten organiseren.

Signalen

Met workflow management heb je de mogelijkheid om signalen te koppelen aan een workflow.

Rapportage

Met de managementrapportage heb je inzicht in de status van openstaande workflows met bijbehorende taken.


Workflowmanagement

inzicht in actielijsten


Met de managementrapportage heb je inzicht in de status van openstaande workflows met bijbehorende taken. Ook zie je direct de doorlooptijd per workflow en op welke afdeling een workflow in behandeling is.

Wil je dat een klacht van een klant binnen drie dagen is opgelost? In de managementrapportage zie je onmiddellijk welke klachten er niet binnen drie dagen zijn afgehandeld zodat je daar direct actie op kan ondernemen.

De belangrijkste onderdelen

Signalen

Je hebt de mogelijkheid om signalen te koppelen aan een workflow. Wordt er een taak van een workflow afgehandeld, dan komt er automatisch een signaal binnen bij een medewerker of afdeling. Maar andersom is ook mogelijk.

Acties

Een workflow is een optelsom van taken en acties van één of meerdere deelprocessen. Je kan actie ondernemen door taken af te handelen, te weigeren, toe te lichten, te delegeren of over te dragen.

Taken

Medewerkers kunnen door workflows de eigen werkzaamheden en prioriteiten organiseren. Het management heeft inzicht in de actuele status van de onderhanden workflows. Zo ontstaat er een perfect beeld van de werkdruk.

Managementrapportage

Met de managementrapportage heb je inzicht in de status van openstaande workflows met bijbehorende taken. Ook zie je direct de doorlooptijd per workflow en op welke afdeling een workflow in behandeling is.

Meer weten over workflowmanagement?

Wim ClinckxspoorWe voegen zelf toe, het kan!

"Wij hebben integraties toegevoegd waardoor we speciale prijzen aan onze klanten kunnen doorvoeren. Als een klant dan aan de lijn is, kunnen we onmiddellijk een offerte sturen, dat verrast hen vaak."
 
Wim Clinckspoor - Managing partner - DCB


DCB vertelt ...

‘Het pakket loont ons de vrijheid om zelf items toe te voegen.’

Meer weten over workflowmanagement?

Maak vrijblijvend een afspraak!