Eén volledig geïntegreerd ERP-systeem voor projectorganisaties

Met één geïntegreerde softwareoplossing automatiseer je al de administratieve processen van je projectorganisatie. Van de projectadministratie tot de boekhouding. Met de software van AFAS verminder je de administratieve druk.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eén pakket om al jouw processen in vast te leggen

 

Als je verschillende systemen gebruikt, dan moet je op meerdere plekken en op verschillende manieren gegevens vastleggen. Dat vergroot de kans op fouten. Bovendien wordt het ook moeilijk om privacygevoelige data goed te onderhouden. Lees in deze blog nog meer over de verschillen tussen een best of breed tool of een ERP-systeem.

De ERP-software van AFAS is een geschikt systeem voor elk type projectorganisatie: IT-bedrijf, consultancybedrijf, installatiebedrijf ... Je hebt meteen een compleet pakket in handen. Het is volledig online en je betaalt een voordelige vaste prijs per maand.

Wat mag je verwachten?

Jouw bedrijf beter laten ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Jouw bedrijf beter laten ondernemen, dat is onze missie

Start met standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

“Al onze bedrijfsprocessen zijn geïntegreerd in de software van AFAS. We werken nu veel efficiënter en klantvriendelijker.”

 

Een bewezen ERP-systeem

Afgestemd op jouw projectorganisatie

De financiële basis van je bedrijf

Automatiseer je volledige boekhouding in AFAS

 

Breng je boekhouding naar een hoger niveau met de financiële module van AFAS. Alle financiële processen komen uiteindelijk samen in onze ERP-software. Of het nu gaat om de facturatie, urenregistratie of loonadministratie. Door die processen vanuit één systeem te besturen, krijg je een compleet overzicht van hoe je boekhouding ervoor staat.

  • Het systeem controleert je boekhouding met 100 audits
  • Je automatiseert je facturatieproces met E-factureren
  • Je weet altijd hoe je ervoor staat dankzij interactieve dashboards
  • Je beschikt over een compleet dossier door de integratie met CRM

Projectmanagement vereenvoudigd

 

Je borgt alle projectinformatie in één geïntegreerd systeem met de module projectmanagement. Op die manier beschikken projectmedewerkers over de meest actuele projectgegevens en projectmanagers over complete dashboards. Zo houd je de planning en het budget onder controle. En jij en jouw klanten komen achteraf niet voor verrassingen te staan.

Ontdek de mogelijkheden van AFAS

CRM = de basis voor alle vastlegging

 

In CRM leg je meer vast dan enkel je relaties. Sterker nog, het vormt zelfs de basis van de software. Van dossiervorming tot de status van al je zakelijke relaties. Alle communicatie wordt centraal vastgelegd. En dankzij de koppeling met Graydon houd je de belangrijke bedrijfsgegevens ook makkelijk up-to-date.

Ook de financiële administratie profiteert van de eenmalige vastlegging. Zo heb je altijd de juiste gegevens te pakken en is ook meteen het betaalgedrag van je klanten inzichtelijk in hun eigen dossier.

HRM & koppeling sociaal secretariaat

Medewerkers en managers regelen (bijna) alles zelf

 

Met HR-software automatiseer je de administratieve HR-werkzaamheden. Ook leer je medewerkers en managers om HR-mutaties correct te registeren. Je krijgt een overzichtelijk beeld van jouw organisatie dankzij de tientallen HR-dashboards.

Door de volledige integratie met je sociaal secretariaat, is er geen sprake meer van eventuele dubbele invoer. Je bespaart nog meer tijd en kosten op de HR-afdeling. Maar het belangrijkste is dat de loonadministratie nu veel efficiënter verloopt.

Wil je de software in de praktijk zien? Dat kan! Maak hier je afspraak met ons.

Koppel je favoriete software aan AFAS

AFAS is de bron voor al je data

 

Om de automatisering van je bedrijfsprocessen nog vlotter te laten verlopen, kan je de voor jou belangrijke softwaresystemen koppelen met AFAS. Zo kunnen we de operationele processen naadloos laten aansluiten op de secundaire processen. Vind de juiste partner voor jou op partner.afas.nl

Wil je eerst nog meer te weten komen over primaire en secundaire bedrijfsprocessen? Ontdek wat het verschil is in ons gratis te downloaden e-book.

Je regelt alles eenvoudig zelf met de AFAS Pocket App

 

Nog snel verlof boeken of CRM checken terwijl je in de trein zit? Met de AFAS Pocket App kan dat. Je hebt namelijk altijd inzicht in de belangrijkste zaken voor jou als medewerker. En je regelt de belangrijkste HR-zaken volledig zelf.

Met de Pocket App van AFAS heb je altijd én overal toegang tot je CRM, verlof, verzuim en je openstaande taken. Het is een standaard onderdeel van de software. Geen extra kosten dus!

Kom via deze blog te weten welke taken er precies allemaal in de applicatie zijn geïntegreerd. 

Weet jij hoe jouw bedrijf er vandaag voor staat?

Meer inzicht met interactieve dashboards

Met de interactieve dashboards weet je altijd hoe je bedrijf er vandaag voorstaat. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in je financiële situatie en weet je alles over je medewerkers. Met meer dan 100 standaard dashboards ben je van alles op de hoogte. Business Intelligence wordt klaar voor gebruik meegeleverd in de software van AFAS.

Wil je meer weten over onze ERP-software?

Maak vrijblijvend een afspraak of bel ons 015 28 19 10